AK Parti AGD'yi Ziyaret Etti

Abone Ol

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette AGD Başkanı Abdioğulları Afyon Basının sorun ve taleplerini anlattı. AK Parti milletvekili Hatice Dudu Özkal ise Afyon’daki gazetecilerinin kendini geliştirdiğini ifade etti.

5 gazete için milletvekillerimiz ve il başkanımızın çok çaba sarfetti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunan Ak Parti teşkilatına, dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Ak Parti İl başkanı, ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kollarımızın yükü her yıl artmasına rağmen gazeteci arkadaşlarımızla hep iç içe olmuşlardır. Hem dernek olarak, hem de basın kuruluşlarını hiçbir zaman ihmal etmediler. 15 Temmuz gibi zor bir süreci ülke olarak hep birlikte atlattık. Bu zor süreçten en çok etkilenen illerden bir tanesiyiz.  Darbeden sonra kapanan 5 gazetenin tekrar açılması için Ak Parti’deki milletvekillerimiz ve il başkanımız çok çaba sarf etmişlerdir” dedi.

İcraatlarımız basın yolu ile duyuruluyor

Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaretinde konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, “AK Parti teşkilatı olarak Afyon’da faaliyet gösteren gazeteleri ve derneğinizi ziyaret ediyoruz. Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal hanımefendi ile Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gezilerimizin diğer bir amacı ise partimizin yapmış olduğu icraatlarını şehrimizdeki gazete ve televizyonları sayesinde duyurmaktır” diye konuştu.

Güzel çalışmalar Türkiye’ye aktarılıyor 

Afyonkarahisar’da görev yapan gazetecileri ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, “Şehrimizdeki basın mensupları gören gözümüz, duyan kulağımızdır. Kamuoyu adına üstlendikleri görevi, toplumsal değerlere, bağımsız ve tarafsız bir anlayışla haber yapan gazeteci arkadaşlarımızın, her türlü konuyu haber yapma, diğer kurumlara bilgilendirme ve kamuoyu oluşturarak büyük bir görev yapmaktadırlar. Afyonkarahisar’ın en büyük gazeteci örgütüne başkanlık eden Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ile görüşünü dinlemeye geldik. Şehrimizdeki gazeteci arkadaşlarımız ulusal anlamda büyük ilerlemeler kaydediyor” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlu’na hediye takdim etti. Ziyaretin sonunda günün anısına fotoğraf çektirildi.
 

Abone Ol