Vatandaşlar ağırlıklı olarak çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek Başkan Zeybek’in görevine devam etmesi gerektiğine dikkat çekti.

2019 yılında yapılan yerel seçimler sonrası halkın yüzde 46’sından fazlasının oyunu alarak Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Zeybek, 2024 yılı yerel seçimlerinde de aday adayı olduğunu açıklayarak, destek istedi. Belediye Başkanlığı görevine seçildiği ilk günden bugüne halk ile iç içe çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, seçim döneminde vaat ettiği 37 projeden 33’ünü gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Zeybek, geçtiğimiz gün muhtarlarla gerçekleştirdiği istişare toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesi halinde Afyonkarahisar’da 2024 yılında yeninde belediye başkan aday adayı olmak istediğini dile getirmişti. Anahaber Gazetesi olarak sokağa çıktık ve vatandaşlara, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten memnun musunuz? Yeniden belediye başkanı olmasını ister misiniz? diye sorduk.

ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUZ

Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşlar ağırlık olarak Başkan Zeybek’ten memnun olduklarını ifade ederek, yeniden başkan olarak görmek istediklerini söyledi. Yaptığı çalışmalardan özellikle teleferik projesinin Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacağını ifade eden vatandaşlar, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’ten çok memnunuz. Çalışmalarını ve yatırımlarını beğenerek takip ediyoruz. 2019 yılından bu yana ülkemiz birçok olumsuzluklarla karşılaştı. Covid- 19 salgını, doğal afetler, depremler gibi. Ona rağmen Afyonkarahisar Belediyesi her zaman vatandaşlarının yanında oldu ve şehir için yatırımlarına devam etti. O yüzden Başkan Zeybek’i yeniden belediyede görmek istiyoruz ve kendisini destekliyoruz” dedi. >>MEVLÜT TINAS