Afyon’da Kamp Sezonu Yine Yoğun Olacak

Abone Ol

Türkiye’nin en büyük spor kompleksi olan ve tesislerin yanı sıra konaklama yapacak otel sayısının da artmasıyla birlikte kulüpler için ideal bir kamp merkezi haline gelen Afyonkarahisar’da bu yıl da 40’ın üzerinde takımın kamp yapması bekleniyor.

Yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdüren kulüpler bir taraftan da yeni sezon hazırlıklarını yapacakları kamp merkezlerini belirlemeye başladı. Yeni sezon öncesi hazırlık kampı 1. Etap çalışmalarını Afyonkarahisar’da yapmayı planlayan ve ilk açıklayan takım ise Bursaspor olmuştu. Süper Lig ekibinin dışında spor toto 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ekiplerinin de kamp çalışmaları için Afyonkarahisar’da incelemeler yaptığı öğrenildi. Yeni sezon öncesi hazırlık dönemi için yerli ve yabancı kulüplerden oluşan 40’ın üzerinde takımın Afyonkarahisar’da kapma yapacağı ifade edildi. Kamp çalışmaları öncesinde sahalar bakıma alınarak ideal bir zemin oluşturulması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından da çalışmaların devam ettiği belirtildi.


Bursaspor Afyon’da kamp yapacak

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yeni sezon yapılanmasında kadrosunda düşünmediği 4 ismi Afyon ve Avusturya'da yapılacak kamplara dahil etmeyeceği öğrenildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yeni sezon yapılanmasında kadrosunda düşünmediği 4 ismi Afyon ve Avusturya'da yapılacak kamplara dahil etmeyeceği öğrenildi. Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, yeni sezon yapılanmasında kadrosunda düşünmediği isimleri de netleştirdi. Deneyimli teknik adamın geçen sezon beklenen verimi veremeyen Dzon Delarge, Jires Kembo ve Josua John'un yanı sıra sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Sercan Yıldırım'ı kadroda düşünmediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı takım ile 1'er yıl daha anlaşması bulunan 4 isme de herhangi bir teklif olmadığı bildirildi. Öte yandan, Aybaba'nın 27 Haziran'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon'da ve Avusturya'da yapılacak kamplara bu isimleri dahil etmeyeceği bildirildi.


Muhtar Zorluer, 1 aylık maaşını bağışladı

Spor kulüplerinin en önemli sorunlarından biri olan maddi kaynaklar noktasında başlatılan yardım kampanyasına Hattat Karahisari Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer’de 1 aylık muhtarlık maaşını bağışlayarak katkıda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’e yükselen Afjet afyonspor’un maddi anlamda desteğe ihtiyacı olacağı düşünülerek başlatılan destek kampanyasına farklı kesimlerden insanlar imkanları dahilinde bağışlarda bulunarak destek olmaya başlamıştı. Her geçen gün artan bağışlara bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar Hattat Karahisari Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer’de mahalle muhtarlığı görevi nedeniyle aldığı 1 aylık maaşını Afjet Afyonspor’a bağışladığını açıkladı. Hattat Karahisari Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; Afjet Afyonspor 5 yılda 4 şampiyonluk yaşadı ve Spor Toto 1. Lig’e yükseldi. Spor Toto 1. Ligde Afjet Afyonspor’un kalıcı olması için elimizden gelen desteği bizler de sağlıyoruz. Ben kendi adıma muhtarlık görevim nedeniyle aldığım 1 aylık maaşımı Afjet Afyonspor’a destek olmak amacıyla bağışlıyorum. İmkanları dahilinde vatandaşlarımızın da takımımıza destek olması ve sahip çıkmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.


Hentbol Türkiye Şampiyonası başladı

Afyonkarahisar’da başlayan Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda 14 takım takım mücadele ediyor.

18-23 Haziran’da Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılacak olan Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası başladı. Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan Tınaztepe Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 4 grupta 14 takım mücadele edecek. İki grupta 3 takım, iki grupta ise 4 takım yer alıyor. Yapılan turnuvanın final etabına gruplardan iki takım terfi edecek. Toplamda 8 takımın çeyrek finalde yer bulacağı final etabında yarı finale 4 takım çıkacak. Finalde karşılaşacak olan iki takımdan biri ise Türkiye Şampiyonu olacak.

Turnuvanın A Grubu’nda TED Ankara, Karabük Gençlikspor, Eskişehir Büyükşehir Belediyespor, İzmir Büyükşehir Beledyespor yer alıyor. B Grubu’nda Hatay Altınözü, İzmir Göztepe, Muğla Büyükşehir Belediyespor, Bursa Nilüfer mücadele edecek. C Grubu’nda Bolu Sebenspor, Ankara Milli Piyango ve Konya Selçuklu Belediyespor bulunuyor. D Grubu’nda da Alova, Adana Sarıçam Belediyespor ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek.


Başarılı sol kanat imzaya geliyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sandıklıspor Yozgatspor 1959 dan Mehmet Şükrü Önder ile anlaşmaya vardı.

Başarılı futbolcu geçen sezon Yozgatspor 1959 ile 22 maçta forma giyerken 10 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Mehmet Şükrü Önder'in bayramdan sonra şehre gelerek Sandıklıspor'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 1988 Sivas doğumlu sol açık oynayan Mehmet Şükrü Önder Sivasspor alt yapısında futbola başladı daha sonra Sivas İl Özel idaresi Spor, Çarşambaspor, Arsinspor, Elazığ Belediyespor, Karacabey Birlikspor, Bugsaşspor, Zara Belediyespor son olarak da Yozgatspor 1959 FK formalarını giydi. Mehmet Şükrü Önder lig kariyerinde Türkiye Kupası 5 Maç, TFF 2.Lig 1 Maç, TFF 3.Lig 125 Maç 14 Gol, BAL Ligi 63 Maç 25 Gollük performansa sahip.

Abone Ol