Sezona deplasmanda oynanan Davrazspor beraberliği ile başlayan ve deyim yerinde ise sezon içerisinde başladığı işin sonunu getiremeyen Kırmızı Beyaz’lılar, bu sezon yaptığı hataları göz önünde bulundurarak önümüzdeki sezon 3.Lige çıkmak adına varını yoğunu ortaya koyacak.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da her iki devrede farklı kadrolar ile mücadele etmesine karşın başarıya ulaşamayan Sandıklıspor’da yönetim, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanarak yer alacağı grubun adeta korkulu rüyası olmayı hedefliyor. Teknik Direktör değişikliği sıralamasında üst sıralarda bulunan temsilcimiz, bu sezona Sait Taş ile başlamış, Murat Alaçayır ile bitirmişti. Kulüpten alınan bilgilere göre, 3.Lig ayarında bir takım kurulacağı ve yönetimin şimdiden liste oluşturma girişimlerine başladığı öğrenildi. 

Yeni sezonda hedef 3.lig

Yönetimden yapılan açıklamada, Sandıklıspor’un yeniden Spor Toto 3.Lig’de yer alması için büyük çaba harcanacağı ifade edildi. 2016-17 Sezonunun kendileri açısından bekledikleri gibi geçmediğini ifade eden yönetim, yeni sezonda daha güçlü bir ekip kurmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve Sandıklı’ya hak ettiği yerlere çıkarmak için yoğun çaba gösterecekleri belirtildi.