275 yarışmacının mücadele ettiği şampiyonada dereceye girenler ödüllendirildi.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından Nilüfer Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Bursa 3. Etap Sportif Sosyal Danslar Kulüplerarası Salsa Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu.A,B,C ve D kategorilerinde Türkiye'nin farklı şehirlerinden katılan yaklaşık 275 yarışmacı çift, müziğin ritmine kendilerini kaptırarak kıyasıya yarıştı.

Nilüfer Belediyesi Ataevler Barış Gençlik ve Spor Merkezi'nde düzenlenen yarışma yoğun ilgi gördü. Açılış konuşmalarının ardından sahne alan minikler, gençler ve yetişkinler olarak farklı kategorilerde yarışan dansçılar, jüri karşısında hünerlerini sergiledi. Yarışmanın sonunda dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları verildi.

Ritim Gençlikten büyük başarı

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Bursa 3. Etap Sportif Sosyal Danslar Kulüplerarası Salsa Şampiyonasına ilimizde Ritim Gençlik Spor kulübü iki farklı kategoride katıldı. A klasmanda yarışan Okan Ferhat Çakar ve Pınar Hepbenli çifti Türkiye 3’cüsü olarak büyük başarı elde ederken, Minikler 2C/on 2 kategorisinde yarışan Serda Yaman, Kadir Kırmızıgül çifti 6.olurken,Minikler 1 D/on 2 kategorisinde  yarışan Gül Arslan, Yağız Çalışkan çifti 2.’lik, madalyası aldı. İlimizde salsa dansında büyük başarı gösteren kısa bir sürede bu şampiyonaya hazırlanan Ritim Gençlikspor kulübünün bundan sonra başarılarının devamını Anahaber gazetesi spor servisi olarak dileriz.