PTT’nin 177. Yıl dönümü Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Afyonkarahisar PTT Baş Müdürlüğü de günün anlamına uygun gişe işlemi gerçekleştiren 177’inci şanslı müşterisine sürpriz yaparak, PTT Genel Müdürlüğünün gönderdiği çeşitli hediyeler verildi.

Afyonkarahisar Merkez PTT Şubesinde Gişematikten 177’inci sırayı alan 58 yaşındaki HacerKurt oldu.  177’inci sıranın işlemi numaratörden gören Kurt, gişeye geldiğinde Afyonkarahisar PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir tarafından kendisinin bugün PTT’nin şanslı müşterisi olduğunu öğrendi.

“Çok mutlu oldum”

PTT’nin 177’inci şanslı müşterisi olduğunu öğrenen Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyledi.

PTT Genel Müdürlüğünün kuruluş yıldönümü çerçevesinde hazırladığı çeşitli hediyelerden dolayı çok teşekkür eden şanslı müşteri Kurt,  duygularını şöyle ifade etti:

“Emekli maaşımı almak için bugün PTT’ye gelmiştim. Hiçbir şeyden haberim yoktu. PTT’nin de bugün 177. Kuruluş Yıldönümü olduğunu da bilmiyordum. Şanslı müşteri olduğum için çok mutluyum. İki yıldır maaşımı PTT’den alıyorum. Buranın çalışma sisteminden çok memnunum.”

“177’inci şanslı müşteriye hediyeler takdim edildi”

Afyonkarahisar PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir de 177’inci şanslı müşterileri Hacer Kurt’u tebrik etti. Örsdemir, PTT’nin dünyada marka değerinin çok yüksek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bugün PTT’mizin bugün 177. Yıl dönümünü idrak ediyoruz. Merkez PTT’mizin bugünkü 177’inci şanslı müşterisi Hacer Kurt’a çeşitli hediyeler takdim ettik. İnşallah nice böyle mutluluklara hep böyle ulaşalım.” diye konuştu.

“PTT, marka değeri yüksek olan kuruluştur”

Örsdemir, 23 Ekim 1840 yılından bu yana, köklü bir geçmiş ve kültürel mirasa sahip olan Kuruluşumuzun 177’inci Yıldönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek,  “Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış ile Aziz Milletimize iki asra yakın süredir hizmet sunmaya devam eden PTT, 177’inci yılını geride bırakırken; yeni yapılanması ile hizmet yolculuğunu da sürdürmektedir. Bugün posta ve kargo işlemleri ile birlikte tüm bankacılık ve sigortacılık işlemlerini yapan, PTTCell, HGS gibi çok çeşitli alanlarda yaygın işyeri ağı ile birçok hizmeti milletimize sunan, özellikle hizmet kalitesi ve çeşitliliğinin artırılması noktasında yenilenerek çağın en son teknolojisiyle atılımlarını gerçekleştiren bir dünya markasıdır. PTT, 4500 işyeriyle Posta, Banka, Kargo ve Lojistik sektörlerinde Ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan Marka değeri yüksek dev bir milli kuruluşumuzdur. PTT olarak İlimizde toplam 94 işyeri ile faaliyetini sürdürmekte olup yeni açılması planlanan şubelerimizle de halkımıza daha yakından hizmet vermeyi amaçlamaktadır.” dedi.

Örsdemir, sloganlarının ‘Güçlü Türkiye’nin Yenilenen PTT’si’  olduğunu belirterek, 177’inci Kuruluş Yıldönümünün Ülkemize, Milletimize ve çalışma arkadaşlarıma hayırlar getirmesini temenni etti.

Hayatında hiçbir zaman şanslı müşteri olmadığını dile getiren Kurt, PTT’den hem hediyelerini hem de maaşını aldı.