Hedef büyük

Bolvadinspor’da yeni sezon için kollar sıvandı. Teknik ekip ve yönetim, Cumartesi kulüpte bir araya gelerek, yeni sezon yol haritasını çizdi. Kırmızı-Siyahlı ekip, Süper Amatör Lig’de şampiyonluk peşinde koşacak.

Yol haritası çizildi

Geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Bolvadinspor, 2017-18 sezonu için yol haritasını çizdi. Kırmızı-Siyahlı takım, iç transferde beş yada altı isim ile anlaşıp, üzerine 7-8 nokta transfer yaparak yoluna devam edecek.

Geçen sezonun  takımı, yeni sezonda da büyük hedefler peşinde koşacak. Takımı Mustafa Keser çalıştıracak. 

Kadro güçlenecek

Mevcut kadrodan hiçbir futbolcuyu göndermeyi düşünmeyen Bolvadinspor yönetimi, teknik ekibin isteği üzerine kadroya takviyeler yapacak. Transferleri şimdilik gizli tutan yönetim, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği imza töreniyle yeni transferleri kamuoyuna tanıtacak. Öte yandan, Bolvadinspor’da yönetim ve teknik ekip, Cumartesi günü çizilen yeni sezon rotasını şampiyonluk olarak belirledi.
Antrenör Mustafa Keser şampiyonluk konusunda iddialı konuştu

Rakiplere şans tanımadı

Yeni sezonda Bolvadinspor’daki göreve geçen Mustafa Keser, kırmızı-Siyahlı kulübe  şampiyonluk yaşatmak istiyor. Güçlü rakiplere şimdiden kafa tutan Keser, şampiyonluk konusunda kendisine ve takımına çok güveniyor. Yeni transferlerle güçlü bir takım oluşturacaklarını aktaran Bolvadinspor’un hocası, hiçbir takımdan çekinmediğini ifade ederek, “Hedef noktamız şampiyonluk. Biz değil, rakipler bizden çekinsin. Şampiyonluk için oynayacağımız bilinsin” dedi.