Bu hafta sonu oynayacakları Nesine com Eskişehir Basket maçının zor geçeceğini ama kazanmaktan başka çare olmadığını belirtti.

Son olarak deplasmanda Düzce Belediye’yi mağlup etmeyi başaran Mavi beyazlı temsilcimizde Baş Antrenör Hasan Özmeriç, kendilerini zor ve bir o kadar da kritik bir mücadelenin beklediğini ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Play of yolunda önemli maç

Özmeriç sözlerine şöyle devam etti; “ Bildiğiniz üzere deplasmanda oynadığımız son  maçı da lehimize çevirerek kazanmasını bildik ve play-off yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl bir üst ligde mücadele edeceğiz” dedi. Takım olarak güçlü ve savaşçı bir kimliğe sahip olduklarını da dile getiren Özmeriç; “ Dikkat ederseniz son oynadığımız mücadelede geride olmamıza rağmen skoru lehimize çevirdik. Tabii bu durum beklenen ya da istediğimiz bir sonuç değil tabii ki. İdmanlar da daha sıkı bir şekilde çalışarak hatalarımızı en az düzeye indirmeye uğraşıyoruz. Şimdi önümüzde evimize oynayacağımız Nesine com Eskişehir Basket maçı var. İnşallah bu maçımızı da kazanarak play-off için bulunduğumuz sıralamayı sağlamlaştırmak istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.