
80 Araç ve 90 Personelle Kışa Hazırız
Yurdun çeşitli bölgelerine düşen kar yağışı tedbirleri de beraberinde getirdi. Her yıl kış mevsimini sorunsuz atlatan İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerimiz bu yıl da hazırlıklarını tamamladı
A+A-
Her yıl olduğu gibi İl Özel İdare bünyesinde ‘Karla Mücadele Ekibi’ oluşturuldu. Kış aylarında yolu kapanan köylerden alınan tüm mesajlar kriz merkezinde anında değerlendirilecek ve ekipler kapalı köy yoluna müdahale edecekler. 422 köyün tüm yollarının kar nedeniyle kapanmaması için çalışmalar tamamlandı.
İl Özel İdare bünyesinde tüm araç ve personelleriyle ’Karla Mücadele Ekibi’ oluşturuldu. Ekipler 24 saat esasına göre hizmet verecek ve hiçbir köyde ne bir hasta ne bir yaşlı mağdur edilmeden istediği anda şehir merkezine ulaşacak ve burada tüm hizmetlerden faydalanabilecek.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.