Ödemişspor’a 2-0 yenilen temsilcimiz Sandıklıspor’un çiçeği burnundaki yeni hocası Cevdet Çapar zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Ligde aldığı kötü sonuçlarla puan cetvelinde 7. Sıraya kadar gelen Bölgesel Lig temsilcimiz Sandıklıspor, 10. Hafta mücadelesinde evinde Ödemişspor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Pazar günü saat 14.00'da Sandıklı  İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibine karşı üstünlük kuramayan temsilcimiz, evinde oynadığı maçtan yenilgi ile ayrılmak zorunda kaldı. 

Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Sandıklıspor’un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Cevdet Çapar, ligin en zorlu maçında çıktıklarını, haftayı puansız kapatmaktan dolayı üzgün olduklarını dile getirdi. 

Çapar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "takımın başına yeni geldim ve iki idman ile bu karşılaşmaya çıktık. . Her şekilde çalışmalarımızı puan ya da puanlara yönelik olarak gerçekleştirdik. 

Ligin en güçlü ve en formda ekiplerinden bir tanesine karşı evimizde iyi mücadele ettik fakat bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince haftayı puansız kapattık. Bu bağlamda üzgünüz." 

"Galibiyeti çok istedik" 

"Karşılaşmada herkes elinden gelen her şeyi yaptı. Tüm futbolcularımız sahada elinden gelen gayreti gösterdiler. Gerek oyun temposu gerekse pozisyon üretme açısından rakibimize karşı üstünlük kurduğumuz bölümler oldu. Elimize geçen fırsatları değerlendiremeyince de berabere kaldık.."

"Lig uzun bir maraton" 

"Ligde elde ettiğimiz tüm sonuçlar, bir bütün parçaları olarak değerlendirilmeli. Bu da galibiyetin ve yenilginin bu uzun maratonda karşımıza her zaman çıkabileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla bir maçta yenildik diye moralimizi en alt seviyelere düşürmeyeceğiz. Bizler yine her zaman olduğu gibi önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanarak, hanemize üç puan yazdırmanın hesabını yapacağız." Dedi.