Milletvekili Nazlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya’nın Altıntaş ilçe sınırları içerisinde yer alan Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin hem Kütahya hem de bölgesi için büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Zafer OSB’de yer tahsisi ve imar planı çalışmalarının tamamlandığını hatırlatan Nazlı, şunları kaydetti:
"Zafer OSB için altyapı çalışmalarının yapılabilmesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda bir toplantı gerçekleştirdik. Özellikle doğalgazın ve enerji nakil hatlarının bağlanması için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda 4 daire başkanımız, sayın müsteşarımız ve Organize Sanayi Bölgeleri Genel Müdürümüz himayesinde bir toplantı yaptık. Toplantımız oldukça verimli oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisinden yeni çıkarmış olduğumuz Sanayi Üretiminde Reform Paketi kapsamında organize sanayilerin kuruluşu için bazı kolaylıklar yer alıyor. O kolaylıklardan faydalanarak inşallah doğalgazın o bölgede bağlantısının yapılması için bir çalışma başlattık. İnşallah EPDK’nın onay vermesinden sonra buradaki maliyetin karşılanmasını ve doğalgazın bölgeye bağlanmasını sağlamış olacağız."

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin son derece stratejik bir kavşak noktasında bulunduğunu da ifade eden Nazlı, "Gerek Zafer Havalimanının o bölgede olması, İstanbul-Antalya Hızlı Tren Hattı istasyonlarından bir tanesinin Zafer Havalimanı bölgesinde olacak olması, ayrıca Ankara-İzmir otoyol projesinin de bu bölgeden geçmesi Zafer OSB’nin cazibesini her geçen gün daha da artırmaktadır. Dolayısıyla yatırım talepleri oldukça fazladır. Bir an önce alt yapı çalışmalarını tamamlayıp yatırımcıları bu bölgeyle buluşturmak istiyoruz. Kütahya’nın bu bölgesi önemli bir istihdam kaynağı olacaktır. Zafer OSB’nin faaliyete geçmesi sadece Kütahya için değil, Afyonkarahisar, Uşak, Eskişehir illeri açısından da önemli bir Organize Sanayi Bölgesi olacağını düşünüyorum. Bizler de bütün gayretimizle bu yatırımın Kütahya’ya kazandırılması için çaba sarf ediyoruz." şeklinde konuştu.

Zafer OSB için kentteki bütün kurumların işbirliği içerisinde çalıştığını, yatırımcıları bölgeye davet etmek için bir takım çalışmalar yapacaklarını da aktaran Nazlı, toplantıya Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Kütahya Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Başkan Yardımcısı Hasan Öncel’in de katıldığını sözlerine ekledi.