Dinar Belediyespor takımının başarılı yöneticisi İrfan Yüksel, geçtiğimiz sezonla ilgili şunları kaydetti; “Dinarspor ligi 8. sırada tamamlamıştır. Rakiplerimiz ciddi manada paralar harcar iken biz ekonomik bir bütçe ile güzel sezon geçirdik. Dinarspor gelir kaynaklarını reklam tabelaları, kumbaralar, promosyon ürünler ile ciddi derecede artırdı. Dinar halkı ve Dinarspor severler bizleri yalnız bırakmadı. Maddi manevi her türlü desteği gördük. Ben hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“ARTIK HEDEFİMİZ BAL LİGİDİR”

Dinarspor üzerindeki ölü toprağı atmış olduk. Gelecek yıllarda hedefimiz bal ligidir. Ayrıca kulübün gelirini artıracak projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Dinarsporun devamlılık gelir getiren yerleri olmalı, halı saha, lokal yapmak projelerimiz arasında. Başta özellikle Dinar Kaymakamımıza, Dinar Belediye Başkanımıza yardım ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Bu sezon boyunca bizleri yalnız bırakmayan Dinarspor taraftarına teşekkür ederim.

Özverili bir şekilde çalışan futbolcularımıza, teknik direktörümüz teşekkür ederim.

Yönetim kurulumuza özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Yeri geldi işlerini güçlerini bıraktılar Dinarspor dediler, Dinar dediler. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum”