Son 3 haftayı galibiyetle kapatan ve önemli puanlar elde eden Yeşil beyazlı ekip, ilk devrenin son iki haftasını da galibiyetle tamamlamak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 Futbol Sezonunun son iki haftasına girildi. Son 3 haftalarda üst üste aldığı galibiyetle hem yönetimin hem de taraftarın şampiyonluk umutlarını bir kez daha yeşerten Şuhut Ekibi, bu hafta da galibiyet alarak seriyi sürdürmek istiyor. Hem içeride hem dışarda alınan galibiyetlerle durdurulamayan eflatun beyazlı ekip, Teknik Adam Ahmet Başkurt ile başarıdan başarıya koşuyor. Bölgesel Amatör Lig temsilcisi, bu hafta deplasmanda ligin orta sıradaki ekibi Kuşadası ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun ilk 11 haftasını geride bırakan Hisarspor, geçtiğimiz hafta evinde rakibini 1-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Aynı başarıyı bu haftada sürdürmenin hesaplarını yapan Şuhut ekibi, son 3 maçta 10 gol kaydetti. Kendi kalesinde ise hiç gol görmedi.

Hisarspor’ un 11’inci hafta rakibi Kuşadasıspor’da işler yolunda gitmiyor. İlk yarının bitimine 2 hafta hala, henüz sadece 5 galibiyeti bulunan Kuşadası spor 4 kez ise mağlup oldu. Yeniçağa deplasmanda hiç galibiyet almasa da, 2 kez beraberlikle döndü. Hisarspor, rakibinin orta sırada yer almasına rağmen galibiyet serisini sürdürebilmek adına müsabakaya temkinli yaklaşarak, puan kaybetmemek için çaba gösterecek.