Bölgesel Amatör lig sekizinci grupta mücadele eden ve ligde şampiyonluğu mucizelere bağlı olan Sandıklıspor 11’inci hafta heyecanında şampiyonluk potasında bulunan Sökespor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar, bu karşılaşamadan alacağı sonuç ile ligde şampiyonluk yolundaki kaderini belirleyecek.

Spor Toto 3’üncü lig 3. grupta mücadele eden ve ligde kalması mucizelere bağlı olan Sandıklıspor 30’uncu hafta Bölgesel Amatör lig sekizinci grupta mücadele eden ve ligde şampiyonluğu mucizelere bağlı olan Sandıklıspor 11’inci hafta heyecanında şampiyonluk potasında bulunan Sökespor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar, bu karşılaşamadan alacağı sonuç ile ligde şampiyonluk yolundaki kaderini belirleyecek. Şampiyonluk hattında Sandıklıspor’u ilgilendiren bir diğer karşılaşma ise Torbalıspor ile Çal arasında oynanacak. Çal’ın bu karşılaşmayı kazanması Sandıklıspor yeniden potaya girecek.. Bu karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanması veya Torbalıspor’ un  bu karşılaşmayı kazanması durumunda tabi Sandıklıspor’ un da haftayı galip kapattığı da düşünülerek umutlar matematiksel olarak devam edecek.. Bütün bu senaryolar futbol yorumcuları tarafından en ince ayrıntısına kadar hesap edilirken, Sandıklıspor’ un şampiyonluk potasında bulunan Torbalıspor’ un kalan maçlarda puan yada puanlar kaybetmesi gerecek. Bütün bu hesapların yapılabilmesi için kırmızı-beyazlı ekibin bundan sonraki maçlarda mutlaka sahadan galip ayrılması gerekiyor.

Sandıklıspor’ un tarihçesi

Sandıklıspor, Sandıklı Belediyesi'nin desteklediği 1986 yılında kurulan spor kulübüdür. Kulübün ilk başkanı Hasan Tekin yaptı. 1986-1987 sezonunda 3. Lig'de mücadele etmeye başlayan kulüp, 3. Lig'in 1990-1991 sezonunda ligi orta sıralarda tamamladı. 1991-1992 sezonunda ligi sonuncu olarak tamamlayarak Amatör Lig'e düşen takım, Yeni Sandıklı Belediyespor adıyla 2010-2011 Bölgesel Amatör Lig sezonunda grubunu lider olarak tamamlayarak 3. Lig'e yükseldi. 2011-2012 sezonunda Sandıklı Belediyespor adıyla mücadele eden kulüp, adını 2012-2013 sezonu başında Sandıklıspor olarak değiştirdi. Elibol Sandıklıspor adıyla mücadele ettiği 2013-2014 sezonunda yükseldiği play-off'ta penaltılarda elendi. 2014-2015 sezonuna ise tekrar Sandıklıspor adıyla başladı.