Sezona sıkı bir şekilde hazırlanarak adından söz ettiren ve mücadele ettiği kulvarlardan bir tanesi olan Üniversiteler Ligi’nde üçüncülük kupasını elde eden Victory Walkers, Türkçe adı ile Zafere Yürüyenler Amerikan Futbol takımından sosyal medya bünyesinde yazılı olarak bir teşekkür mesajı yayınlandı.

İşte o açıklama;

Kulübün resmi sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada; “Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 24 takımlı ÜNİLİG 1. LİG organizasyonunda üniversitemiz Amerikan Futbolu takımı Victory Walkers 3. lük müsabakasında Ankara Üniversitesi'ni 18-10 yenerek, Türkiye 3.sü olmayı başarmıştır. Yarı finalde kaybettiğimiz Boğaziçi Üniversitesi Sultans finalde 9 Eylül Üniversitesi Efeler takımını yenerek Türkiye 1. Lig Şampiyonu olurken, takımımız oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştır. 7 yıllık tarihinde kızlar ve erkeklerde toplam 3. kupasına ulaşan takımımız artık Afyon'da Amerikan Futbolu için kendi ekolünü yerleştirmeye başlamıştır. Başta bu başarıda en büyük pay sahibi olan fedakar oyuncularımızı ve ailelerimizi kutluyor ve bizden desteklerini esirgemeyen üniversitemiz yönetimi, akademik ve idari kadrosu ile tüm öğrencilerimize, yine bize her zaman desteklerini sunan Afyon GSİM'ne ve tüm Afyon halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Sizinle büyümeye devam ediyoruz “Ayrıca takımımız kurulduğu günden bugüne bu ailenin bir parçası olabilmiş herkese sonsuz teşekkürler” ifadesine de yer veren yetkililer; “Bunun yanında, en büyük fedakarlığı yapan ailelerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Emin olun çocuklarınız bizim çocuklarımız oldu, başka türlü bu fedakarlıkları yapamazdık zaten. Son olarak da, bizi her gittiğimiz yere kendi ailesini taşırmış gibi en güvenli şekilde taşıyan Kanatoğulları Group ve sevgili abim Süleyman Çevik'e de tüm takım adına şükranlarımızı sunuyoruz. Biz büyük bir Walkers ailesiyiz. Sizinle büyümeye devam ediyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdılar.