Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Defterdar Vekili Murat Toy ve beraberindeki heyet tarafından Vali Aziz Yıldırım’a ziyarette bulunuldu.
 
Ziyarete Defterdar Vekili Murat Toy, Defterdar Yardımcısı Vekili Durmuş Ali Doğan ve Defterdarlık Daire Müdürleri hazır bulundu. 

Defterdar Vekili Murat Toy, Yıldırım’a 27 Şubat – 5 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan 28. Vergi Haftası etkinlikleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Vergi vermenin önemini benimsetmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Defterdar Vekili Murat Toy, hafta içerisinde vergi mükelleflerine onur ve teşekkür plaketlerinin yanı sıra belgelerinin de verileceğini belirtirken, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan mükelleflere teşekkürlerini iletti. 

28. Vergi Haftası’nın ülkemiz ve ilimiz için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Yıldırım, son günlerde devletimizin ve hükümetiminiz vergi konusunda birçok çalışmalarının olduğunu hatırlatırken hem üreticilere, hem de tüketicilere birçok kolaylıklar sağlandığını söyledi. Afyonkarahisar’ın gerek gelirleri ve gerekse giderleri itibariyle dengeyi sağlamış bir il olduğunu belirten Yıldırım, Afyonkarahisar’ın üreten bir şehir olduğunu ve buna bağlı olarak ta vergisini veren bir il olduğunu dile getirdi. Bugünkü güçlü Türkiye’nin oluşmasında vergilerin öneminin büyük olduğunu vurgulayan Yıldırım, tüm illerde olduğu gibi Afyonkarahisar’ın da kalkınmasında emeği olan tüm vergi mükellefleri ile Defterdarlık yönetici ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutladı.