Termal bir otelde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Vali Yıldırım, Afyonkarahisar’dan ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu söyledi.

Görev süresi boyunca Afyonkarahisar’ın kendine sahip çıktığını dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:

"Burada görev yaptığım bir yıl nasıl geçti anlayamadım. Dolayısıyla insan sevdiği insanlarla bir arada olduğu için vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyor. Afyonkarahisar gerçekten çok güzel bir şehir. Geleceği parlak olan bir şehir. Buraya çok yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Ben Afyonkarahisar’ı kalbime ve gönlüme yazdım. İnşallah sizde beni yazmışsınızdır. Ben bütün Afyonkarahisar halkından razıyım. İnşallah sizlerde bizden razısınızdır. Bu veda yemeğini düzenleyen Belediyemiz ile Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum."

Yıldırım, Afyonkarahisar Valiliğine atanan Mustafa Tutulmaz'ın da çok kıymetli bir devlet adamı olduğunu belirterek, kentte uzun yıllar hizmet edeceğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Vali Yıldırım'a çeşitli hediyeler takdim etti.