Isparta DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber’in ziyareti sırasında DSİ 183. Şube Müdürü Fatih Kişi ve Sondaj Şube Müdürü İsmet Kızıltepe’de hazır bulundular.
Karşılıklı bilgi alışverişi ile başlayan ziyarette Isparta DSİ 18. Bölge Müdürü olarak atanan Mahmut Berber göreve başlaması nedeniyle kurumun çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgiler vererek Vali Aziz Yıldırım’a nazik kabullerinden dolayı teşekkür etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yıldırım,  Isparta DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber’e yeni görevinde başarılar diledi. 
Şehrimiz göletler şehri oldu
Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde görev yapan Devlet Su İşleri Kurumunun ülke çapında olduğu gibi ilimizde de Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleriyle birçok yatırıma imza attığını belirten Vali Yıldırım, ilimizin adeta barajlar ve göletler şehri olduğunu, bunların yanında taşkın koruma ve içme suyu gibi birçok alanda da ilimizin çok ileri sevilerde bulunduğunu sözlerine ekledi. Afyonkarahisar’da daha önce olduğu gibi bundan sonra da DSİ yatırımlarının en iyi şekilde devam edeceğini söyleyen Vali Yıldırım, hemen her konuda desteklerini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na şükranlarını iletti.