Sandıklı Ece Mahallesi'nde düzenlenen iftar programı havanın yağışlı olması nedeniyle Sandıklı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

İftar programına Vali Yıldırım'ın yanı sıra, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, daire amirleri, kurum müdürleri ve yaklaşık 2 bin mahalleli katıldı.

İlahi dinletileri ve semazen gösterilerinin gerçekleştirildiği iftar programında İlçe Müftüsü Davut Çalışkan tarafından dua okundu.

Yıldırım, yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmet, sabır ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde ramazanı geçirmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Yıldırım, "Artık ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Mübarek ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramını kutlayacağız. Burada olan herkese teşekkür ediyorum. Evlerinde iftar yapmak yerine bizlerle sofralarını paylaştılar." dedi.

35 bin vatandaş ile sofralarını paylaştıklarını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de 10. mahalle olan Ece Mahallesinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çöl, şöyle konuştu:

"Bugün Ece Mahallesi sakinleri ile bir arada olmaktan dolayı ziyadesi ile memnunum. 10. mahalle iftarımızı yapmanın haklı gururunu yaşıyorum. Yaklaşık şimdiye kadar 35 bin vatandaşımız ile aynı sofrada iftarımızı açtık. Hep birlikte daha nice ramazanlara ulaşmayı rabbim bizlere göstersin inşallah. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu aydaki manevi atmosferi hep birlikte yaşadığımız için şahsım ve Sandıklı Belediyesi olarak siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."