Vali Yıldırım, Bolvadin Kaymakamlığı önünde Kaymakam Kenan Eskin, Belediye Başkan Fatih Kayacan, daire amirleri ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.

İlçe hakkında detaylı bilgiler veren Kaymakam Kenan Eskin, Bolvadin ilçe halkına daha iyi hizmet vermek adına Vali Aziz Yıldırım’ın emir ve talimatlarına hazır olduğunu belirtti.
 
Ziyaret sırasında Kaymakam Eskin’den ilçe merkezi ile kasaba ve köylerinin eğitim, sağlık, spor, alt yapı ve üst yapı yatırım ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın kadim ilçelerinden birisi olan Bolvadin’de olmaktan çok mutluluk duyduğunu, zaten Bolvadin ilçesinin sürekli değişim ve gelişim içerisinde olduğunu bu durumunda kendisini ziyadesiyle sevindirdiğini belirtti.

Türkiye genelinde Afyonkarahisar ilçelerinin kendi kendine yetebilmeleri açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan Vali Yıldırım, Alkoloid Fabrikası gibi kamu fabrikasının ve özel fabrikaların olması Bolvadin ilçesini bir adım daha ileriye götürdüğünü vurguladı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bolvadin Adliye Sarayına geçen Vali Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün’ü makamında ziyaretinin ardından Bolvadin ilçe ziyaretini tamamladı.