Vali Yıldırım’ın Dr. Muharrem Bayar’ı ziyaretinde Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin, Belediye Başkan Fatih Kayacan, İşadamı İbrahim Alimoğlu’da hazır bulundu.
 
Altı dil bilen, 60 civarında kitap ile 800 makale yazan Dr. Muharrem Bayar, Valinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında kütüphanesinde bulunan eserler hakkında da bilgiler veren Dr. Muharrem Bayar, kütüphanesinin içerisinde önemli eserlerin bulunduğunu bunlardan birinin de Kurtuluş Savaşı sonrasında Bolvadin ilçesine verilen teşekkür belgesinin olduğunu sözlerine ekledi.
 
Şair ve Araştırmacı Yazar Dr. Muharrem Bayar gibi şairlerimiz ve yazarlarımız var olduğu sürece öz benliğimizi unutmayız diyen Vali Aziz Yıldırım, kendilerinin araştırdığı, bulduğu ve kaleme aldığı bilgilerin yer aldığı eserler sayesinde değerlerimizin hayatta ve ayakta kalmayı başardığını belirtti. 

Dr. Muharrem Bayar gibi şairlerimizi ve yazarlarımızı önemsediklerini belirten Vali Yıldırım, her zaman kendilerine destek verileceğini belirtti. Ziyaretin sonunda Şair ve Araştırmacı Yazar Dr. Muharrem Bayar daha önce yazdığı Afyonkarahisar ilçelerinin tarih kitaplarından bazılarını Vali Aziz Yıldırım’a takdim etti.