Vali Tutulmaz daha sonra Afyon Şeker Fabrikasını ziyaret ederek fabrikanın çeşitli birimlerinde incelemelerde bulundu.

Çay İlçesindeki toplantının ardından gerçekleştirilen kasaba ve köy ziyaretlerinde Vali Mustafa Tutulmaz’a Çay Kaymakamı Turan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Sırma, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap ve ilçe müdürleri eşlik ettiler. 
İlk ziyaretini Pazarağaç ve Karacaören Belediye Başkanlıklarına yapan Vali Mustafa Tutulmaz burada Belediye Başkanları Adem Bulut ve Muhterem Algül ile vatandaşlar tarafından karşılandı. Vali Tutulmaz, ziyarette Belediye Başkanları Adem Bulut ve Muhterem Algül’den kasabaları ve Belediyelerin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Karacaören Kasabası ve Akkonak Köyünde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Genç Çiftçi Hibe Desteği verilen işletmeleri ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, daha sonra Akkonak ve Koçbeyli köyleri arasında İl Özel İdaresince yapılan asfalt ve parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kasaba ziyaretlerinin ardından Çay ilçemize bağlı Akkonak, Karamık, Koçbeyli ve İnli köylerini ziyaret eden Vali Tutulmaz vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. 

a2-167.jpg

Köy ziyaretleri sırasında Akkonok ve Karamık köylerinde bulunan İlkokul ve Ortaokulları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. 

Vali Mustafa Tutulmaz Kasaba ve köy ziyaretleri sonrasında Afyon Şeker Fabrikasını ziyaret ederek fabrikanın çeşitli birimlerinde incelemelerde bulundu.