Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Koordinatörlüğü, Türk Standartları Enstitüsü İl Temsilciliği ve Kredi Garanti Fonu Afyonkarahisar Şubesine iade-i ziyarette bulundu. 
 
Programları çerçevesinde ilk olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının önünde Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

Vali Tutulmaz’ı makamında ağırlayan ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ilimizdeki sanayi ve ticaret hacmi ile ithalat ve ihracat rakamları hakkında bilgiler aktardı.

Vali Mustafa Tutulmaz daha sonraki iade-i ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası içerisinde bulunan Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Koordinatörlüğü, Türk Standartları Enstitüsü İl Temsilciliği ve Kredi Garanti Fonu Afyonkarahisar Şubesine ziyarette bulunarak buradaki yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.