Valiliğimizce düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, davetlileri salon girişinde karşılayarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladılar.

BİRLİK VE BERABERLİKLE BU MİLLET TÜM PRANGALARI KIRACAKTIR

Davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz: “96. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimiz artık olgunlaşma evresindedir. İnşallah yıllarda 100. Yılını tamamlayacak. Biz Türklerin devleti sadece 96 yıl ile sınırlı değil. Bizim geçmişten bu tarafa devletsiz hiçbir dönemimiz yok. Bu da bizleri tarih boyunca hep güçlü kılmıştır. Bugünde yine Cumhuriyetimiz bulunduğu coğrafya da önemli bir şekilde kendisini hissettirerek, gerek masada, gerek sahada, gerek gelişme ve teknoloji alanında adımızdan bahsettirerek ön plana çıkıyoruz. Ancak bizim daha da gelişmemiz gerekiyor. Kuruluşu ve kurtuluşu kutlamanın en önemli yönü bu toprakları vatan yapan şehitlerimiz, gazilerimiz ve halkımızdır. Bugün toplumumuzun tüm kesimleri ile birlikteyiz. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Küçük şeylerle uğraşmadan, ülkemiz adına, milletimiz adına iyilik olan güzellik olan ne varsa onun etrafında toplanmalıyız. Birlik ve beraberlik ile şükür bunu başarıyoruz.  Geçmişte prangalarını kıran milletimiz bundan sonra da birlik ve beraberliği ile bu prangaları yine kıracaktır. Sözlerimi noktalarken kabul törenimize katıldığınız için hepinize özellikle teşekkür ediyorum. Allah bu millete güçlü devletleri tarih boyunca nasip ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletini de güçlü bir şekilde, bulunduğu coğrafyaya örnek olacak şekilde güçlü ve daim kılsın diyorum” ifadelerini kullandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde Vali Mustafa Tutulmaz, törene katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyelerinin davetliler ile günün anısına fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.

cumhuriyet-resepsiyonu--(2).jpgcumhuriyet-resepsiyonu--(3).jpgcumhuriyet-resepsiyonu--(4).jpgcumhuriyet-resepsiyonu--(6).jpg