Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde hayata geçirilen projeler ile bambaşka bir görünüme kavuşan, var olan saklı güzelliğini ve tarihi değerlerini bir bir gün yüzüne çıkaran Ayazini, her geçen gün daha çok ilgi görüyor, daha çok ziyaretçiyi ağırlıyor.

VALİ ÇİÇEK YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Programları dahilinde sık sık bölgede incelemelerde bulunan ve yapılan en ufak işi, en ufak çalışmayı ile takip eden Vali Gökmen Çiçek, ilk görüşte aşık olduğum dediği Ayazini’ye ayrı bir değer, ayrı bir önem veriyor.  Bugünkü programı dahilinde Eğitimci-Yazar Veli Cengiz ve beraberindeki grupla birlikte Ayazini’de incelemelerde bulunan Vali Çiçek,  heyetle birlikte hem bölgeyi gezdi hem de çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

YATIRIMLAR TAM GAZ

Ayazini Köyü’nde iş dünyasının yatırımları da hızla ilerliyor. Çalışmalarına erken başlayan Ayazhan İkbal’de tüm hazırlıklar tamamlandı ve misafirlerini ağırlamaya başladı. Gelincik Haşhaşella firması tarafından inşa edilen, içerisinde yöresel lezzetlerin satış ve ikramının yapılacağı, konuklar için uygulama atölyesinin yer alacağı tesis, Kolaylı Group tarafından inşa edilen yöresel ürün satış noktası, kafe ve restoran olarak hizmet verecek Kolaylı Frigköy ile Cumhuriyet Sucukları firması tarafından yapılan yatırımlarda çalışmalar aralıksız devam ediyor. >>İZZET IŞIK