Son beş haftada kendi 3 yenilgi iki beraberlik alan Dinar Belediyespor’da Teknik Direktör İrfan Yüksel, takımın pozitif oyunundan memnun olduğunu belirterek “Ürettiğimiz gol pozisyonları var, ama bunları değerlendiremiyoruz” dedi. Afyonkarahisar Süper ligde mücadele eden Dinar Belediyespor, Akharım karşılaşmasında son dakikada yedikleri gol ile üç puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Yeşil Beyazlılar, son beş maçta üç yenilgi iki beraberlik alırken, sayısız gol pozisyonlarına girmesine karşın golü bulamamanın sıkıntısını yaşıyor.

İlk haftadan sonra oynanan üç maçta da çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını, takımın pozitif bir oyun ortaya koyduğunu belirten Teknik Direktör Yüksel; “Kendi evimizde oynadığımı son iki maça baktığımızda ürettiğimiz gol pozisyonları var. Ama bu pozisyonları değerlendirmekte sıkıntı yaşıyoruz. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilsek farka gidecek maçlar, ancak değerlendiremediğimiz için puan kaybediyoruz. Başlarda şanssızlık olarak değerlendiriyorduk, fakat artık bu şanssızlıktan da öte bir durum. Bu deneyimsizlik” dedi.

“Şansızlığımız kıracağız”

Takımın gol sorununa çözüm bulmak için çalıştıklarını, her antrenmanda gol çalıştıklarını belirten Yüksel “Takımın pozitif oyunundan memnunum. Tek sorunumuz ürettiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirememek. Bunun için de antrenmanlarda sürekli olarak bunun üzerinde çalışıyoruz. Daha çok çalışıp içimizden çözüm bulacağız” şeklinde konuştu.