Bünyelerinde Sağlık Meslek Lisesinin yanında Anadolu ve Fen Lisesini de açtıklarını kaydetti.

Afyonkarahisar Üstek Koleji Müdürü Hasan Gezer basın mensupları ve muhtarlarla bir araya geldi. Kolejin hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Gezer, ‘Afyonkarahisar’a ne söz verdiysek yapmaya çalışıyoruz’ diyerek, şöyle konuştu: “Üstek Koleji’nde 4 yıldır sağlık meslek lisesi vardı. Sağlık Meslek Lisemiz ilk mezunlarını verdi. Artık Üstek Koleji Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim vermektedir. Biz Afyonkarahisar’a n söz verdiysek onu yapmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan TEOG başarısından almış olduğumuz öğrenci kaç puanda olursa olsun onu başarısını arttırmak için çalışacağız. Biz öğrencimizi aldığımız noktadan daha yüksek yere çıkarırsak o zaman başarılı oluruz. Sağlık Meslekten mezun ettiğimiz öğrencilerimizin büyük bir kısmı istihdam edilmeye başladı. Bu yıldan itibaren kendi kurmuş olduğumuz Üstek sistemiyle beraber öğrencilerimizin nasıl başarıya ulaşabilirler antrenmanlarını yaptırıyoruz. 4 yıl içeresinde öğrencilerimize güzel bir eğitim verip üniversiteye girmelerini garantiliyoruz. Biz tüm öğrencilerimiz kolejimize davet ediyoruz.” 

“Ege bölgesine hakim bir eğitim kurumuyuz”

Üstek Koleji olarak Egen Bölgesi’nde eğitime hakim bir kuruluş olduklarını kaydeden Gezer: “20 yılıdır biz bu başarıyı sağladık. Üstek Kolejleri sadece Afyonkarahisar’da değil aynı zamanda Denizli’de, Edremit’te, Alaşehir’de kolejlerimiz var. Üstek Kolejleri olarak ege bölgesine hakim bir kuruluşuz. Ege bölgesinin tek yatılı Anadolu ve fen lisesi bizim kampüsümüzde bulunmaktadır. 600 öğrenci kapasiteli okula sahibiz. Biz bu yıl çift öğretmenli eğitim sistemini uyguluyoruz. Kolej olarak her yıl çeşitli projelere imza atıyoruz. Önümüzdeki yıl havacılık ve jet bölümüne de girişimlerimiz başladı. Alt yapı çalışmalarını oluşturduk” diye konuştu. 

“Afyon adım adım başarıya koşuyor”

‘Afyon adım adım başarıya koşuyor’ diyen Gezer: “Ben bütün okul müdürlerimize çağrıda bulunuyorum. Ben bir öğrenciyi kendi evladım olarak görmeden sınıfıma okuluma alırsam onu eğitim verirsem reklam ve tribüne oynarsam yanlış yaparım. Afyonkarahisar eğitimde adım adım başarıya koşuyor. Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğümüz özel eğitim kurularıyla toplantılarını yapıyor. Bundan sonra çok ciddi başarılarının geleceği kanaatindeyim. Her çocuk annesinin babasının en kıymetli varlığıdır. Biz öğrencilerimize değer veriyoruz. Biz genç nesil çok iyi yetiştirmeliyiz. Ne kadar güzel genç nesil yetiştirirsek o kadar çok başarılı oluruz. O yüzden başarılı bir genç nesil yetiştirmek çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Toplantının arından basın mensupları birlikte okulu gezen Müdür Gezer, muhatlarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program son buldu.