Salar’ mı Demir’ mi?

Afyonkarahisar Süper Amatör ligi 11 Hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla start alacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında Salar Belediyespor ile Demirspor karşı karşıya geliyor. Salar İlçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak olan müsabakada Salar  ekibi Salarspor’un amacı maçı kazanıp, son haftalardaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Teknik Patron Recep Fidan’ın öğrencilerinin hedefi, Demirspor’la saat 13.00’da oynanacak olan müsabaka öncesinde mağlup edip, rakibini evine eli boş göndermek olacak. 

İkisi de kazanmak istiyor

Pazar günü Salar İlçe Stadı’nda oynanacak olan zorlu müsabaka iki takım içinde büyük önem taşıyor. Teknik Patron Recep Fidan  yönetimindeki Salarspor, bugünkü maç öncesinde 21 puanla ligde 2 sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmayı kazanıp, zirveye bir adım daha yaklaşmak isterken, Demirspor ise son haftalardaki çıkışını Salarspor karşısında da sürdürmek istiyor.  

Maça ilgi olacak

Salar’da yarın oynanacak olan zorlu karşılaşmaya, Hisarlıların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. yeşil-beyazlı taraftarların maç saatinde tribünleri doldurarak takıma doksan dakika boyunca destek vermesi bekleniyor. Kulüp Başkanı Cengiz Taşpınar, zirve için son derece büyük önem taşıyan maçta taraftarın kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. Taşpınar “Biz bu maçı taraftarımızın desteği ile kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.