Yeni Kompleks içerisinde yer alan D-5 sahasında oynanan karşılaşmada Afjet Afyonspor ile Bolvadin Belediyespor karşılaşmasından4-2’lik skor ile galip ayrılan  Afjet Afyonspor U 19’lar liginin şampiyonu oldu.

Afyonkarahisar U-19 Liginde şampiyon Cumartesi günü Afjet Afyonspor ile Bolvadin Belediyespor arasında oynanan final karşılaşmasından sonra belli oldu.. Mor beyazlılar mücadele ettiği her kategoride şampiyonluğa ambargo koyan Afjet Afyonspor, son olarak U-19 şampiyonluğunu elde etti ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Ağabeylerinin izinden giden Mor beyazlılar, karşı karşıya geldikleri Bolvadin Belediyespor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı.

İlk yarıda dakikalar henüz 24’ü gösterdiğinde ani bir atak ile rakip ceza alanına kadar gelen Bolvadin Belediyespor’da Recep savunmanın bir anlık dikkatsizliğini çok iyi değerlendirdi ve kaleciyi gafil avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği golün ardından çabuk toparlanma sürecine giren Afjet Afyonspor’da Talha, serbest vuruşunu gerçekleştirdi ve durumu bir anda 1-1’e getirdi. Beraberlik golünün ardından deyim yerinde ise pes etmeyen Bolvadin Belediyespor’da Recep bir kez daha sahneye çıktı ve 37’de takımını yine öne geçiren isim oldu. İlk yarı konuk takım Bolvadin Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada ikinci yarıya girildiğinde 52’inci dakikada Furkan takımının beraberlik golünü attı ve durumu 2-2’ye getirdi. Bulduğu beraberlik golünün ardından hata payını en aza indiren ve ataklarını sıklaştırmaya başlayan Afjet Afyonspor, 84’üncü dakikada Oğulcan ile durumu 3-2’ye getirdi ve ilk kez öne geçti. Aynı zamanda maçında skorunu belirleyen isim ise, 87’de Mehmet Ali oldu ve ev sahibi takım Afjet Afyonspor rakibini 4-2 yenerek şampiyonluk kupasına uzanan taraf oldu. 

Kupalarını Akgün’den aldılar

Rakibi karşısında sahadan 4-2’lik skor ile galip ayrılan Afjet Afyonspor’lu oyuncular kupalarını Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün’den aldılar ve büyük sevinç yaşadılar.