Ünlü şarkıcılar müzikseverlere MotoFest coşkusunu yaşattı. On binlerce müzikseverin doldurduğu Motor Sporları Merkezinde gerçekleşen konsere ilgi yoğundu. 

Dünya Motokros Şampiyonasına ev sahipliği yapan Afyonkarahisar birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Etkinliklerin dördüncü gününde önce Merve Özbey sonra da Kıraç hayranları ile buluştu. Pop müziğinin güçlü ismi Merve Özbey, güzelliği ve sevilen şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılan müzikseverler Özbey’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Karahisar Kalesi adlı şarkısı ile Afyonkarahisar ile özdeşleşen Kıraç’a ise ilgi oldukça yoğundu. Alanı dolduran on binlerce Afyonkarahisarlı Kıraç’ın unutulmaz şarkıları ile doyasıya eğlendi. Türk Rock müziğinin ünlü isimlerinden Kıraç’ın şarkılarına eşlik eden hayranları tempo tutarak hem stres attı hem de eğlendi.

“BENİ BEN YAPAN AFYONKARAHİSAR’DIR”

Sahne öncesi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Gökmen Çiçek sanatçı Kıraç ile bir araya geldi. Başkan Mehmet Zeybek ve Kıraç kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Karahisar Kalesi şarkısını 20 yıl önce seslendirdiğini anımsatan şarkıcı Kıraç, Afyonkarahisar’ın yeri ve öneminin kendisi için ayrı olduğunu ifade ederek; “ Afyonkarahisar benim için çok önemli. Beni ben yapan müzik öğretmenim Refik Köksal Afyonkarahisarlı. İkinci albümümde de ‘Karahisar Kalesi’ türküsünü seslendirdim ve klibini de bu şehirde çektim. Bu yüzden bu şehrin yeri bende çok ayrı. Bu günlere gelmem de Afyonkarahisar’ın çok emeği var. Harika bir atmosfer harika bir seyirci var. Organizasyonda emeği geçenlere ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

KIRAÇ’TAN SEVENLERİNE KLİP MÜJDESİ

Sevilen sanatçı Kıraç ayrıca bir müjde de paylaştı. 3 bin yıllık tarih, turizm destinasyonu Frig Vadisi’nde Karahisar Kalesi türküsüne yeni bir klip çekebileceğinin sinyalini verdi. Konuya ilişkin sanatçı Kıraç; “Karahisar türküsü eskimeyecek bir türkü. İnsanlar benden bu türküyü dinlemeyi seviyor. Bu yüzden bu türkü yeniden bir klibi ve yorumu hak ediyor. Frig Vadisi’nde güzel bir klip çekebiliriz.” diye konuştu.

“DEV ORGANİZASYONLARA DEVAM EDECEK”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise açıklamasında beğenilen sanatçı Kıraç’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek; “Sanatçımız Afyonkarahisar için değerli, halkımız onu çok seviyor. Yıllar sonra burada Kıraç’ı ağırlamaktan mutluyuz. Afyonkarahisar dev organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Vatandaşlarımızın talebi ve ilgisinin yoğun olması bizleri hem memnun hem de motive ediyor. Etkinliklerimizi her yıl düzenlemeye sosyal aktiviteler ile vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.