İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu, mobil ticaret uygulaması Getir'in su markası Kuzeyden ile milli takımlar resmi su sponsorluğu için anlaşma imzaladı.

İstanbul'da bir otelde düzenlenen toplantıda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Getir kurucusu Nazım Salur sponsorluk anlaşmasına imza koydu.

Toplantıda konuşan Hidayet Türkoğlu, yeni bir marka ile anlaşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Çevreci, yenilikçi markalarla iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz. Milli takıma destek veren lider markalara bir yenisini daha ekliyoruz. 1,5 yıllık anlaşmayla doğal ve sağlıklı suların millilere ulaşmasını sağlayacağız. Kuzeyden'e basketbola destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve İsveç ile Ankara'da oynayacağı maçlara değinen Türkoğlu, "Takımdaki sporculara ve teknik kadroya güvenimiz tam. Heyecanlı ve azimli milli oyuncularımıza güveniyoruz. 2019'da Çin'de düzenlenecek Dünya Kupası için iki önemli karşılaşma bizi bekliyor. Basketbolseverleri salonlara bekliyoruz." diye konuştu.

Nazım Salur ise "Basketbol Federasyonunun markamıza değer verip seçmesi bizi gururlandırdı. 1,5 yıl boyunca tüm milli takımların maçlarında ve antrenmanlarında Kuzeyden Su içilecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonuna Yeni Sponsor

Türkiye Basketbol Federasyonuna Yeni Sponsor

Türkiye Basketbol Federasyonuna Yeni Sponsor