5 sene açılan futbol branşında antrenör Turan Saltuk yönetiminde 75’e yakın sporcular yeni spor kompleksinde futbolun temel eğitimlerini alıyor. Çalışmalar sonucunda performansları başarılı olan sporcular altyapılara kazandırılıyor. Futbol branşında ki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Futbol antrenörü Turan Saltuk, çalışmalar sonucunda altyapılara oyuncular kazandırdıklarını söyleyerek, “Beş yıldır yaz okulu çalışmalarımız devam ediyor. İyi çocuklarımız geldi alt yapıya. Kız ya da erkek olsun. Neşeli ve güzel bir şekilde hem sporumuzu yapıyoruz hem de çocuklarımızı eğlendiriyoruz. Zamanımızı bu şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Yaz okulu çalışmalarımız bu ayın sonunda sona erecek.  Yaz okulu çalışmaları kapsamında başarılı olan çocuklarımızı. Orada hocalarımız değerlendirmelerini yapıyorlar. Bundan sonra da gelenleri de Afyon’un güzide kulüplerine göndereceğiz.”

“Türk futboluna yeni yıldızlar keşfetmeyi hedefliyoruz”

Antalya Afyon ve 1967 Afyonspor alt yapı hocası Turan Saltuk, “8 Grubumuz var, 9:30 ve 10:30’da antrenmanlarımız olacak. Sahayı da 3 ve 4’e bölüyoruz. Müthiş bir yoğunluk var. 10 günlük süre içerisinde temel eğitime başlamak istedik ama başlayamıyoruz şuan için. Temele eğitimi önümüzde ki haftadan itibaren başlayacağız. Gelecek olan kişiler çok. Şuan için 250’ye yaklaştık. Onun için beklemek zorundayız. Onun için program yapacağız. Asıl antrenmanlarımız bir daha ki hafta başlayacak. Kayıtlarımız devam ediyor.  Amacımız yeni yıldızlar keşfederek Türk futboluna kazandırmak istiyoruz ”dedi.