Afjet Afyonspor’da başarılı bir dönem geçirerek takımı 2. Lige çıkartan Afjet Afyonspor Teknik Direktör Yasin Tunçer Ve Nihat Baştürk 1 yıl olan sözleşmesi sezon sonu itibarı ile sona ermişti. Ancak yönetim bu ikili ile tekrar devam etme kararı aldı. Bu ikilinin en kısa sürede resmi imza atması bekleniyor.

İÇ VE DIŞ TRANSFER BAŞLAYACAK

Afjet Afyonspor yönetimi oluşturacağı transfer komitesi ile birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak. Özellikle iç transferde takıma katkı sağlayan önemli isimlerle anlaşma sağlanacak. Afjet Afyonspor Teknik Direktör Yasin Tunçer Ve Nihat Baştürk bu isimleri Başkan Salih Sel’e teslim etti. Dış transferde ise daha önce listeye dahil edilen futbolcular tek tek kente davet edilerek masaya oturulacak, anlaşma zemini aranacak.

TARAFTAR ENDİŞE ETMESİN

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel  iyi bir yönetim olduklarını, teknik heyetin raporu doğrultusunda iç ve dış transferi kısa sürede çözüp transferleri kampa yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi. Sel taraftarların içinin rahat olmasını isteyerek geçtiğimiz sezon hedefin şampiyon olmak olduğunu, ancak yeni sezonda şampiyonluk, en kötü play-off istediklerini söyledi.