İlçe yöneticilerinin çalışmalarından olumlu sonuç çıkarsa yönetim kurulu üyeleri yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayacak ve önce teknik kadro ile anlaşma sağlanacak. 

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren kulüpler, 10 Haziran 2017 tarihinden itibaren prensipte anlaşma sağladıkları futbolcularla resmi sözleşme imzalayabilecekler. Türkiye Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz günlerde belirlediği planlamaya gören amatör ve profesyonel kulüpler için 1. Transfer ve Tescil Dönemi 10 Haziran Cumartesi günü başlayıp 31 Ağustos günü sona erecek. Ara transfer olarak bilinen 2. Transfer ve Tescil Dönemi ise 4  Ocak 2018  tarihinde başlayıp 31 Ocak  2018  tarihinde sona erecek. 

BAZI KULÜPLER BEKLEMEDE 

Maddi durumu iyi olan ve sürekli gelir kaynaklarına sahip kulüpler transfer çalışmalarında sona yaklaşırken, bazı kulüpler içerisinde bulundukları maddi sıkıntılar nedeniyle sessizliğini sürdürüyor. Transfer çalışmalarına başlayabilmek için il yöneticilerinin ve halkın desteğini bekleyen kulüplerden bir tanesi de Hisarspor. Geçmiş dönemlerden kalan borç yüküne rağmen geçtiğimiz sezonu Kaymakam ve belediye Başkanının  destekleriyle kapatan yeşil beyazlı Kulübün yeni sezonda ne yapacağı belli değil. Kulübe gelir kaynakları arayan ilçe yöneticilerinin bu çalışmaları olumlu sonuçlanırsa Kaymakam Belediye Başkanının da destekleriyle yeni sezon hazırlıklarına başlanacak. 

TRANSFER LİSTESİ HAZIR 

Hisarspor’a gelir kaynakları bulunması durumunda önce teknik heyet ile anlaşma sağlanması ve teknik heyetin görüşü doğrultusunda transfer çalışmalarına başlanması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon bazı futbolcuları yakın takibe alan Hisarspor yönetimi istediği çalışmaları yapabilirse transferde fazla zorlanmayacak. Önce kulüple sözleşmesi devam eden futbolculardan hangilerinin kalacağına karar verilecek ve daha sonra da yeni transferlerle takım takviye edilecek. 

FUTBOLCULAR BEKLEMEDE:

Belediye Başkanı  ile yönetim kurulu üyelerinin yeni sezon ile ilgili kararını bekleyen futbolculardan büyük bölümü önce Yeşil beyazlı kulüple görüşmeyi planlıyor. 

TEKNİK HEYET HABER BEKLİYOR: 

Hisarspor’un  ekibin Teknik patronu Ahmet Başkurt ile yardımcıları yeni sezon için yönetimin vereceği kararı bekliyor.