Afjet Afyonpor’da transfer rotasını netleştirdi. Afjet Afyonpor yönetimi, öncelikli orta saha ve Hücüm mevkideki açığı kapatacak, ardından 10 numara diye nitelendirilen forvet arkası transfer edecek.

Afjet Afyonpor’da ara transferin yol haritası çizildi. İlk yarıyı 38 puanla tamamlayan ve ikinci yarıda play-off yarışından kopmak istemeyen Mor Beyazlı takım, eksik yerlere takviye yapmayı amaçlıyor.

Afjet Afyonpor transfer komitesi, hücum hattını öncelikli tutuyor. Teknik direktör Hasan Şimşir mevcut kadroda eksikliğini fazlasıyla hissettiği forvet, 10 numara ve sağ açık mevkileri için yönetime rapor sundu. Bu 3 transferin öncelikli tutulmasını isteyen Afjet Afyonspor’un hocası, şuan görüşme halinde olunan futbolcuları Antalya kampına yetişmesini umut ediyor. İkinci yarıda ilk yarıdan daha güçlü olmaları gerektiğini belirten teknik direktör Hasan Şimşir,tüm rakiplerin devre arasında transfer yapıp, kadrolarını güçlendirdiğini anımsatarak, “Transfer elbette düşünüyoruz. Yapmamız şart.. Yönetime raporumuzu sunduk. Beklenti içindeyiz. İkinci yarı daha güçlü olmalıyız. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor.” dedi.