Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan fakat hedefe ulaşamayan Tınaztepe Belediyespor bu sene hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirledi. Tınaztepe Belediyespor takım yöneticisi Adnan Sarıyıldız, bu yıl genç ve tecrübeli  kadroyla lige başlayacaklarını belirterek, takımdan ayrılan futbolcuların takviyesini yapacaklarını ifade etti.

“Şampiyonluk hedefimizi bu yıl ulaşacağız”

Sarıyıldız şu şekilde devam etti, “ Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaçırdık. Her sene olduğu gibi bu senede ligde şampiyonluğun en büyük adayıyız. Geçtiğimiz sezon ulaşamadığımız hedeflerimize artık bu yıl ulaşacağımıza inanıyorum. Bu sezon genç ve tecrübeli bir kadro ile lige başlamayı düşünüyoruz. Takımdan ayrılan oyuncuların yerine takviyeler yaparak onların boşluğunu doldurmayı düşünüyoruz. Bayramdan sonra çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımıza başlamadan önce transferlerimizi gerçekleştirip yeni sezona o şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

“Bir tane kaleciyi takımımıza katmayı düşünüyoruz”

Takıma yeni bir kaleci transfer etme ihtimallerinin oldukça fazla olduğunu dile getiren Sarıyıldız, “Bu sene takımımıza geçen seneden ilgilendiğimiz beğendiğimiz bir tane kaleciyi takımımıza katmayı düşünüyoruz. Henüz netleşmiş bir şey yok. Bu yüzdende net bir şeyde söylemek istiyorum. Fakat şu ana kadar teklif götürdüğümüz bir kaleci olmadı. Bayram sonuna kadar bu tür görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz. Lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz” diye konuştu.