Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen fikstür çekimi, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Fikstür çekiminin açılış konuşmasını yapan Ali Düşmez, TFF yönetiminin bu ligde de imkanların artması için çalıştığını vurgulayarak, "Geçen sezon ile bu sezon arasında yüzde 30 gibi bir rakamsal fark olduğunu belirtmek istiyorum. Maddi olanakların artması ve iyi yönetimlerle daha başarılı sezonlar geçireceğimize inanıyorum." dedi.TFF 1. Lig'in iddialı ve çekişmeli geçmesi temennisinde bulunan Düşmez, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını diledi.

Sezon 26 Ağustos'ta başlayacak

TFF 2 ve 3. Lig'de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak.34. hafta müsabakalarıyla bitecek.

Toplam 18 takımın yer aldığı TFF 2. Lig'de maçlar çift devreli lig usulüne göre oynanacak.

Müsabakalar sonunda sezonu 1. sırada bitiren takımlar doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. TFF 2. Lig'de 16, 17 ve 18. sıraları alan son 3 takım ise TFF 3. Lig'e düşecek. Ligde 2,3, 4, 5.sırayı alan ekipler ise 1. Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off müsabakaları oynayacak.

a2-107.jpg