Afyonkarahisar Spor Kompleksi hizmete girdiğinden itibaren adeta bir spor kenti haline gelen Afyonkarahisar, 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında üç büyük turnuvaya ev sahipliği yapacaktır. Liseler arası Basketbol, Üniversiteler arası Voleybol ve Büyükler Voleybol müsabakalarının yapılacağı turnuvalarda yaklaşık 30 takım Afyonkarahisar’a gelecektir.

Ünilig Voleybol Yarı Final Müsabakaları 28 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında BESYO Spor Salonunda yapılacaktır. Yarı Final Erkekler grubunda Antalya Akdeniz Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi olmak üzere 4 takım, kızlar grubunda da Ankara Başkent Üniversitesi, Antalya Akdeniz Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi, İzmir Yaşar Üniversitesi olmak üzere 4 takım mücadele edecektir. 

Okul Sporları Basketbol Gençler B Bölgesel Eleme Yarışmaları 2-5 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksinde yapılacaktır. Müsabakalara Ankara, İzmir, Isparta, Muğla, Antalya, Aydın, Uşak, Manisa, Denizli ve Osmaniye illerinden toplamda 7 kız ve 8 erkek takımı katılacaktır. 

Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan Voleybol Büyük Erkekler Bölgesel Final Müsabakalarına İzmir Torbalı Bld Spor, Kütahya Kazcıoğlu Oto Spor, Manisa H.Haliller Spor ve Eskişehir Genç Ufuk Spor olmak üzere 4 takım katılacaktır. 3-5 Mart tarihleri arasında yapılacak müsabakanın teknik toplantısı ise 2 Mart Perşembe günü saat 18.00’de yapılacaktır.

Alkışlar Taraftara

Voleybolseverler takımlarına Fenerbahçe maçında büyük destek verdi

Afyon Belediye Yüntaş Takımının Efeler Liginin lideri Fenerbahçe oynadığı maçta tam anlamıyla tribün şov vardı. Takımlarını desteklemek için Atatürk Kapalı Spor Salonu’na akın eden 1 bin’in üzerinde taraftar, hem tezahüratları, hem takımlarını ateşlemek için verdiği desteği maç sonuna kadar hiç kesmedi. Salon sporlarına gösterilen ilginin büyüklüğünü de gösterme imkanı bulan taraftar kendilerine zafer yaşatmasa bile maç sonunda takımlarını, sporcular da taraftarı ayakta alkışladı.

TRİBÜNDE ŞOV YAPTILAR

Afyon Belediye Yüntaşspor’u bu zorlu maçta yalnız bırakmamak için genci, yaşlısı, kadını erkeği herkes maçın oynanacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu’na akın etti. Maç öncesinde tribünlerde şov yapma sözlerini yerlerine getirmek için Cadde Taraftarlar Grubu başta olmak üzere diğer taraftar gruplarının üyeleri de tribünlerdeki yerlerini alarak Yüntaşspor’a gönülden destek verdiler. Karşılaşma öncesinde ve içerisinde takımlarını motive etmek, rakip takımın konsantrasyonunu olumsuz etkilemek için çaba sarfeden taraftarları her şeyi yaptılar..

TAM NOT ALDILAR

İlimizi Türkiye’ye tanıtmak, salon sporlarına gösterilen ilginin büyüklüğünü gözler önüne sermek ve centilmenliğinin ne denli büyük olduğunu ispatlamak için çaba sarfeden taraftar, centilmenlikten de bir dakika ayrılmadı. 60 dakika boyunca küfür, kötü tezahüratın olmadığı maçta verdiği desteğe rağmen Avrupa’nın önde gelen takımı Fenerbahçe’ye 3-1 yenilse de taraftar, gösterilen mücadeleden dolayı takımını bağrına bastı. Maç sonrasında takımlarını tribünlere çağırarak alkışlayan taraftara oyuncular da aynı şekilde karşılık verdi.