Ligde kalmanın 2. Ligde şampiyon olmaktan daha zor olduğu ve Avrupa’nın en zor ilk 3 liginden biri olan Efeler liginde kalıcı olmak adına önümüzdeki sezonlarda da gereken mücadeleyi hep beraber vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

2015-16 sezonunda Türkiye Voleybol 1. Ligi şampiyonu olarak yükseldiği Efeler Ligindeki ilk senesini tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının yönetim kurulu bir basın açıklaması yaptı. Yönetimin yaptığı bu açıklamada “ Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban'ın destek ve himayesinde, ilimizde salon sporlarını sevdirmek ve ilimizin tanıtımını en üst düzeyde yapmak hedefiyle çıktığımız bu yolda hedeflerimizi her yıl büyüterek ilerliyoruz.” Denildi

“Şampiyonluk kadar ligde kalmada zor”

Voleybolun en üst ligi olan Efeler ligindeki mücadelelerinde  Halkbank, Arkas, Ziraat Bankası, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük camiaların takımlarıyla mücadele ettiklerini belirten Yönetim” Takımımıza olan ilgi gözle görülür bir şekilde artış gösterdi. Mütevazı bütçemizle, üst düzey fedakarlık, profesyonel çalışma ortamı ve heyecan dolu bir ruhla hedeflerimizi büyütüp, Afyonkarahisar'ımızı hak ettiği şekilde en üst düzeyde temsil etmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Ligde kalmanın 2. Ligde şampiyon olmaktan daha zor olduğu ve Avrupa’nın en zor ilk 3 liginden biri olan Efeler liginde kalıcı olmak adına önümüzdeki sezonlarda da gereken mücadeleyi hep beraber vermeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Bu mücadelelerinde kendilerine maddi manevi desteğini eksik etmeyen, Afyonkarahisar Vali si Aziz Yıldırım’a, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, teşekkür eden Yönetim “Desteğini esirgemeyen ilimiz protokolüne, takımımız ve halkımız arasında adeta bir gönül köprüsü oluşturan kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza ve Afyonkarahisar tarihinde görülmemiş başarılara imza attığımız bu dönemde, yağmur, çamur demeden bizleri mücadelemizde yalnız bırakmayan vefakâr, cefakâr taraftarımıza bize bu gururu ve onuru yaşatan teknik ekibe sporcu arkadaşlarımıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelecek sezon, tüm sporsever ailemizle birlikte daha nice emsali görülmemiş başarılara imza atabilmek temennisiyle.” İfadelerine yer verdiler.