Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve yarın Bayrampaşa ile hayati bir maça çıkacak olan Afjet Afyonspor’da hazırlıklar sürürken, Afjet Afyonspor’un başarılı genel Menejeri İbrahim Çelik  camiaya seslenerek, herkesi kalan yedi  maçta kenetlenmeye davet etti. Zorlu doksan dakikada gülün taraf olmak istediklerinin altını çizen tecrübeli menajer, “Afyon olarak tek ses, tek nefes, tek yürek olup, maçı kazanacağız. İnanıyorum ki, kalan yedi  maçta en iyi sonuçlar alarak ligde şampiyon olacağız” dedi.

Çift kale maçı yaptı

Mor-beyazlı takım yarın oynayacağı 28, hafta maçı olan Bayrampaşa müsabakası öncesinde hazırlıklar sürüyor. Mor-beyazlı takım, Teknik Direktör Yasin Tunçer ile yardımcıları Yenişehir Stadı’nda çift kale maçı yaptı. Bayrampaşa karşılaşmasının taktiği üzerinde duran Teknik Patron Yasin Tunçer, oyunu sık sık durdurarak, oyuncularına taktikler verdi. Tunçer, çift kale maçta istediklerini yapan futbolcuları ise alkışladı. 

Panterler kaleye set çekti

Afjet Afyonspor kaleci timi kalan maçlar için kaleye set çekti. 2.lige çıkacaklarına inanan kaleciler, “Kalemiz 560 dakikada gole kapalıdır” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Cumartesi günü Bayrampaşa ile karşılaşacak olan Afjet Afyonspor hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Mor-beyazlı ekibin kalecileri ise kalelerini rakip forvetler için gole kapattı. Antrenör Muharrem Uyar yönetiminde takımdan ayrı olarak özel idmanlar yapan kaleci timi, Afyonkarahisar’dan rakiplere meydan okudu. Kesinlikle şampiyon olacaklarını belirten 3 kaleci, antrenmanlarda Antrenör’ün bir dediğini iki etmemeye çalışıyor. Takımın şampiyon olacaklarına inancını taşıyan kaleciler, kalan 7 maçı olmak üzere toplam 7 müsabakada kalelerinin 560  dakika süreyle gole kapalı olduğunu söyledi.

Hırslı ve istekliler

Cumartesi günü oynanacak olan Bayrampaşa maçı öncesinde hırslı ve istekli çalışmaları ile dikkat çeken kaleciler Murat, Yasin ve Hasan kaleci antrenörü Muharrem Uyar’ın gözüne girdi. Kalede kimin oynayacağının önemli olmadığını önemli olanın Afyonkarahisar’ın başarısı olduğunu ifade eden Kaleciler, “Şampiyon  olacağız” dedi. Başarılı kurtarışları ile dikkat çeken kaleciler, ligde kalan müsabakalar öncesinde büyük bir dayanışma örneği gösterirken, tatlı bir forma kapma rekabeti içerisinde antrenman yapıyorlar. Kaleci antrenörü Muharrem Uyar yönetiminde takımdan ayrı çalışan  kaleciler formu ile dikkat çekerken, yaptıkları kurtarışlarla da alkış alıyor. Üç  kalecinin formda olması kaleci teknik heyeti oldukça sevindiriyor.