Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, hafta sonunda gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi 15 Olağan Kongresi’nde tek listeyle gerçekleştirilen seçim sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Bekir Yeşilay ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“SANAYİCİMİZ BİZE GÖREV VERİYOR BİZDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Kongrede delegelerin tamamının oylarını alarak yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından Başkan Bekir Yeşilay’a hayırlı olsun ziyaretleri de başladı. Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin’de yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu ile Başkan Bekir Yeşilay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan OSB yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay; “OSB’lerde seçimli genel kurullarımız 2 yılda bir yapılıyor. Sanayicilerimiz de bizlere teveccühte bularak 6 dönemdir görev veriyorlar. Afyonkarahisar’a, sanayicimize ve Organize Sanayimize hizmet etmek adına bizlerde üzerimize düşen görevleri yapmaya devam ediyoruz. Şahsım, yönetim kurulunda, denetim kurulunda görev alan arkadaşlarımla ve sanayicilerimizle birlikte el birliğiyle katkı sunmaya çalışıyoruz. OSB’ye bankaların gelmesiyle ilgili çalışmamızda Halil Aydoğan beyefendi, PTT’nin gelmesinde bazı milletvekillerimiz, noterin gelmesinde de sizin çok büyük emeğiniz oldu. Başsavcımız, sizler ve Ali Özkaya beyefendi sayesinde OSB’ye ileriye dönük hizmetler adına bir şeyler kazandırdık. Bundan sonraki görev süremizde de yine hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile bize göstermiş olduğunuz nazik ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

“VERDİĞİNİZ HİZMETLERİN KARŞILIĞIDIR 6 YILDIR BAŞKAN SEÇİLİYOR OLMAK”

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi genel kurulu sonrasında göreve gelen yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Baro Başkanı Turgay Şahin’de sözlerine ‘Hayırlı Olsun’ diyerek başladı. Şahin; “Ülke ekonomisi için en kıymetli alanlar üreticilerin ve sanayilerin bulunduğu alanlardır. Bu anlamda da Organize Sanayi Bölgeleri kıymetli alanlar, buradaki sanayici ve üreticiler de kıymetli insanlardır. Hafta sonunda gerçekleştirilen genel kurulunuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyor yeni yönetim kurulunuza da başarılar diliyorum. Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurul aslında sizlere olan teveccühün ve güvenin bir göstergesidir. Yaptığınız hizmetlerin delegeler tarafından görülmüş olması ve tek liste ile seçime girerek üst üste 6’ncı kez görev almış olmanız da vermiş olduğunuz hizmetlerin bir nişanesidir. Şahsınızda yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinizi tekrar tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Baro Başkanı Turgay Şahin’in gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Oğuz, İbrahim Savrukoğlu ve Mehmet Sedat Çiftçi ile OSB Bölge Müdürü Ali Akosmanoğlu’da hazır bulundu.