Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cem Evi’ni, Toptancılar Hal Esnafını ve Suriye'nin Telabyad Bölgesi'nde teröristlerin roket saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Fatih Çiyiltepe’yi evinde ziyaret etti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Taytak’a, İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gün, Recep Yaman ve Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal eşlik etti. Milletvekili Taytak ve MHP heyeti, geçtiğimiz günlerde Ankara’da 3 Cem Evi’ne yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletmek için Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri ve Federasyon Başkanı Mustafa Güllü ve yönetimini Cem Evi’nde ziyaret etti. 

Taytak, Cem Evi’ne yapılan saldırıları kınadı

Muharrem Ayı nedeniyle Ankara’da gerçekleşen üç ayrı Cem Evi’ne yapılan saldırıları kınayan Milletvekili Taytak, “Muharrem ayında bu saldırı ve provokasyonların amacı bellidir. Geçmişten bugüne kadar birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenler hainler hep bu yolu seçmişlerdir. Ama başarıya ulaşamayacaklar. Bu topraklarda Alevi-Sünni kardeşliğini kimse bozamayacaktır. Birliğimiz dirliğimiz hiç eksilmesin. Tekrar geçmiş olsun” dedi.

Güllü, “Hiçbir olay kardeşliğimize gölge düşürmeyecektir”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri ve Federasyon Başkanı Mustafa Güllü ise, “Cem Evlerimize yapılan saldırılar sonrasında Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere birçok kesim hem geçmiş olsun ziyaretinde bulundu hemde saldırıları kınadılar. O yüzden hainlere göz açtırmamak için uyanık olmamız lazım. Bizlerde artık gerçekten uyanığız bu tür provokasyonlara gelmiyoruz. Bu mana da sizinde bizi ziyaret etmeniz bizi son derece memnun etmiştir. Hiçbir olay kardeşliğimize gölge düşürmeyecektir” diye konuştu

Taytak, Galericiler Sitesi esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisiyle iş yerleri zarar gören Galericiler Sitesinde bulunan esnafları tek tek dolaşan Milletvekili Taytak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Can kaybının olmamasının en büyük teselli olduğunu söyleyen Taytak, esnafın talep ve isteklerini de dinledi. O anı MHP heyeti ile paylaşan esnaf, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Taytak, Gazi Çiyiltepe’yi evine ziyaret etti

Milletvekili Taytak, Suriye’nin Telabyad Bölgesi'nde teröristlerin roket saldırısında yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Fatih Çiyiltepe’yi de evinde ziyaret etti.  Şehitlerimiz ve Gazilerimizin sayesinde vatanın ayakta olduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, “Üzerinde yaşadığımız bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Şehit olmak için gittiğin vatani görevinde gazilik unvanı ile döndün.  Gazilerimiz canını bizler için siper ederek, sağlıklarından ve uzuvlarından kaybederek verdileri mücadele ile Gazi olma şerefine erişmişlerdir. Türk Milleti için kutsal bir öneme sahip bu iki ulvi makama ulaşanlara sonsuz saygı ve minnettarlığımız bakidir. Sizler bize bırakılan kutsal emanetlersiniz. Tekrar geçmiş olsun diliyorum” diye konuştu. Gazi Çiyiltepe ise yaşadığı anları paylaştı.