Takımlarının geçen sezon sergilediği performansı yeterli bulmayan taraftarın beklentileri değişti. Artık Sandıklı’a ve Sandıklılıya şampiyonluk sevinci yaşatacak takımın kurulmasını ve bu yönde gerekli transferlerin yapılması düşüncelerini daha yüksek sesle dile getiren taraftar, Yönetimin çalışmalarını bu beklentiler doğrultusunda gerçekleştirmesini istedi.

Sandıklıspor taraftarı transfer çalışmalarının sürdüğü şu dönemde takıma çok kaliteli oyuncuların dahil edilmesi noktasında görüşlerini iletti.

HEDEF ŞAMPİYONLUK 

Transferde mutlak suretle çok iyi bir sol bek, iki kanat ve ileriye yönelik orta saha oyuncusu alınmasının gerekliliğinden bahseden taraftar, aksi takdirde yine şampiyonluk beklentilerinin boşa çıkacağından duydukları endişeyi dile getirdi

ESKİ ŞAŞALI GÜNLERE DÖNMELİYİZ

Sandıklıspor’un geçmişi, camiasının büyüklüğü ile çok daha iyi liglere layık bir takım olduğunu belirten taraftar, “Biz Takımımızı mutlak suretle üst liglerde görmek istiyoruz. Çünkü Sandıklı ve insanı çok iyilerine layıktır” diye konuştular.

Şeytanlarda hareketlilik başladı

Sandıklıspor’un 2017-2018 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztop,transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. Kendi listelerinin olduğunu ve bu liste doğrultusunda transferler yapacaklarını belirten Öztop, birçok kulüpten oyuncularla görüştüklerini kesin olduktan sonra bu oyuncuları açıklayacaklarını dile getirdi. 

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztop, yeni sezon öncesi Sandıklılı futbolseverlerin şampiyonluğa oynayacak bir ekiple buluşacağını söyledi. Tecrübeli Teknik Direktör Sait Taş’ın görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Öztop, “İç transferi tamamlamak üzereyiz. Birkaç futbolcunun yüksek ücret talebi bizi düşündürdü. Geçen yılın 1.5 katı ücret isteyen bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Oysa geçen yıl tüm futbolcuların alacaklarını zamanında ve eksiksiz ödedik. Transfer listemizdeki futbolcularla görüşüyoruz. Gerekli transferleri yapıyoruz” dedi.

“Yakında transferleri açıklayacağız” 

Bölgesel lig ve 3.ligden bazı futbolcularla görüşmelerin ateşli bir şekilde geçtiğini belirten Öztop, “Önümüzdeki sezon için güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Bu hafta sonuna kadar bazı transferleri açıklayacağız. Her şeyden önce şampiyonluğa oynayacak güçlü bir ekibi oluşturmanın çabası içindeyiz. Geçen sezondan tecrübe edindik. Son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kaçırmaya niyetimiz yok. İşe erken başladık. Haftalar öncesinden bazı transferleri gerçekleştirdik. Sırada önemli transferler var.” şeklinde konuştu.