18-22 Ekim tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Ege İlleri 10. Tanıtım Günleri ve Etkinliği öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, tanıtım etkinliğiyle ilgili bilgi verdi.

Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya ve Necmettin Can'ın da katıldığı ziyarette, bu yıl 10.'su düzenlenecek tanıtım etkinliğinin, Afyonkarahisar'ın dönem başkanlığında yapılacağını belirten Dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı da etkinliğe davet etti.

Etkinliğe katılacak ziyaretçilerin Ege havasını hissedeceklerini kaydeden Özerkan, "Ege bölgesine özgü yemeklerin, el sanatlarının, halk oyunlarının görüleceği ve tadılacağı etkinlikte; Ege bölgesinin güzellikleri ve bölgede yapılan çalışmalar anlatılacak. 4 gün sürecek etkinlikte Ankara ve çevre illerden gelecek olan vatandaşlar, Egenin eşsiz doğası, turizmi, sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, yani her yönüyle Ege Bölgesi’ni tanıyacak" dedi.