Son iki haftada bir yenilgi ve bir beraberliği bulunan ve ondört puanda kalan Sandıklıspor bu haftaki Kale Belediyespor maçının sonucu ile şampiyonluk yolunda ya tamam, ya da devam diyecek.

Heyecan dorukta

Evinde Torbalıspor karşısında sürpriz bir yenilgi alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Sandıklıspor ligdeki konumunu bu haftaki maç ile belirleyecek. Deplasmanda  Kale Belediyespor maçını kazanması halinde  şampiyonluk iddiasını matematiksel olarak devam ettirecek olan Kırmızı  beyazlı ekip, konuk ekibe puan vermesi halinde ise şampiyonluk  iddiasından geriye düşecek.

Sandıklıspor için hayati maç

14  puanı bulunan Sandıklıspor’un Kale Belediyespor ile yapacağı maçın sonucu guruptaki sıralamayı değiştirecek. Ligde üçüncü sıraya demir atam Kırmızı Beyazlı ekip, Kale maçını kazandığında diğer takımların maç sonuçlarına göre konumunu belirlerken, kayıp durumunda ise durumu bir hayli ciddi olacak. 

Kale belediyespor performansı

Sandıklıspor’ un bu hafta deplasmanda konuk olacağı Kale Belediyespor Bölgesel Lig sekizinci gurupta genel sıralamada 10 puanla 10. sırada, iç saha gurup performansı başarı sıralamasında 7 puanla 7’inci, dış saha performansı gurup başarı sıralamasında ise Sarayköyspor’un ardından 3 puan ile 11sırada yer alıyor.

Sandıklıspor galibiyet özlemi çekiyor

Bölgesel Lig Sekizinci grupta sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan, yenilenen teknik kadrosu ile ilk sekiz maçlık bir süreç izleyen Sandıklıspor, guruptaki son 2 maçında galibiyete hasret kaldı.