Afyonkarahisar 1. Amatör Küme’de geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde ikinci kez Amatör Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Susuz Belediyespor, yeni sezonda hedeflerini üst sıralar olarak belirledi. Genç ve dinamik bir kadro kurmayı düşünen Yeşil Beyazlı yönetim, antrenör Ahmet Elbir’in raporu doğrultusunda en az 4-5 transfer yapacak.

“Bütçemize uygun oyuncularla anlaşacağız”

13 takımın mücadele edeceği etkin bir ligde futbol oynayacaklarının altını çizen Susuz Belediyespor’da Antrenör Ahmet Elbir , “Ufak bir köy olduğumuzun farkındayız. Bu köy tanıtımı ancak ve ancak futbolla olabilir. Futbolla olurken de düşmeye değil, üst sıraları hedefleyen bir takım yapmaya çalışacağız. Yönetimimizle beraber aldığımız ortak karar, genç ve dinamik bir takım yapmak. ilimizde şampiyonluğa oynayacak ve inanılmaz paralar harcayacak diye bir algı var. Kulübümüzün bütçesine, takımımızın karakterine en uygun oyuncularla anlaşacağız” dedi.

Top başı Ağustos’ta

“Öncelikle tesisleşerek, gençlere önem vererek, güzel çalışkan, mücadele eden, saha içerisinde hakemlerle ve rakibiyle iyi anlaşan mütevazi bir takım yaratmak birinci hedefimiz. Deneyimli ve takımımıza ağabeylik yapabilecek 2-3 futbolcuyla anlaştıktan sonra tamamen genç bir takım oluşturacağız. Susuza  yakışır bir takım olmaya çalışacağız. Geçtiğimiz sezon takımda oynayanların yüzde 90’ını tanıyorum ve iç transferde 4-5 oyuncuyla görüşüp anlaşacağız. Eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapacağız” diyen Elbir Ağustos’un ikinci  haftasında idmanlara başlayacaklarını söyledi.