Siyasal görüşlerine bakmaksızın tüm insanları çok sevdiğini söyleyen CHP Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Desteklediği hangi parti olursa olsun tüm insanları kalben seviyorum. Tüm siyasal partilerin ülkeyi yönetmeyle ilgili kendi ideolojilerine göre iddiaları var. Farklı farklı düşüncelerimiz var. Her akıl bir olsa Bilecik’e Pazar kurulmaz diye bir söz vardır. Zaten hepimizin farklı düşünmemiz de gerekiyor.

Önemli olan insandır. Sabırla, kırmadan, dökmeden, ayrıştırmadan bu referandum sürecini geçirmeliyiz. Bir takım sürekli üzerine sürekli demagoji yapmaktan, seçilmiş siyasileri yaftalayıp eleştirmekten uzak durmalıyız. Biz bu ülkeyi emanet olarak aldık.

Hakkıyla savunmak ve daha müreffeh seviyelere ulaştırmak zorundayız. Böyle bir görevimiz var. Tüm halkımızın böyle bir sorumluluğu var. Atalarımızdan emanet aldığımız bu ülkeyi hakkıyla korumalıyız. Çocuklarımıza aydınlık geleceği ve çağdaşlığı sağlamak için bir borcumuz var.

Pazardaki satıcının da, berberin de, memurun da, işçinin de tüm herkesin ülkesine sahip çıkması lazım. Biz biriz, bütünüz, kardeşiz ve asla bölünmeyeceğiz.

Böyle bir kaygı asla taşımıyorum. Ülkemizi güzel günler bekliyor. Gerçekten güzel günler göreceğiz. Sandıktan hayır çıkacak. Buna yürekten inanıyorum. Bu süreci olumlu geçirelim, kenetlenelim. Hiç ayrımız, gayrımız yok” diye konuştu.