FLAŞ İDDİA

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sandıklı Hüdayi ve İscehisarspor ilgili ortada büyük bir iddialar
dolaşıyor. İddia; bu iki kulübün ligden çekileceği yönünde. Gerek Hüdayi ballıkspor’da gerekse İscehisarspor kulüpteki sessizlik, bu iddiaları destekleyici yönde. Afyonkarahisar’da , Eylül’de başlayacak Süper Amatör Lig’in köklü kulüplerinden Balıkspor ve İscehisarspor’un ligden çekileceği yönündeki iddialar, spor kamuoyunda gündemin ilk sırasına oturdu. Dilden dile dolaşan iddia, spor camiasında da şaşkınlık oluşturdu. İddialar üzerine, “İlçe takımları ligden mi çekilir?” yorumları bile yapıldı. Süper Amatör Lig’de yer alan takımların en köklüleri arasında yer alan İscehisarspor’un, 7’incilikle biten geçen sezonun ardından yeni sezon için iddialı bir takım kurup Bölgesel Amatör Lig’i  hedef koyması bekleniyordu. Eylül’de başlayacak lige 35 gün kalmasına rağmen bu iki kulüpteki sessizlik bir hayli düşündürücü.

HENÜZ RESMİ BİRŞEY YOK

Geçen sezon bu zamanlar transferleri bir bir patlatan, hatta yeni sezon için hazırlık çalışmalarına
dahi başlayan İscehisarspor ve  Hüdayi Ballıkspor’da ise, bu sezon için şuana kadar ne teknik ekip, ne de transfer konusunda henüz bir kıpırdama yok. Kulüpteki bu sessizlik, spor kamuoyunda bir-iki gündür
dolaşan “Bu iki takım ligden çekilecek” iddialarını kuvvetlendirir nitelikte. Ancak ligden çekilme konusunda ortada somut bir şey de yok. İddianın doğru olup olmadığını önümüzdeki süreç gösterecek.

GEREKÇE; EKONOMİK DESTEĞİN KESİLMESİ

Bu arada, bu iki takımın  ligden çekilmesinin gündeme gelmesinin gerekçesi merak konusu oldu. Anahaber Spor’un edindiği bilgilere göre; bu  iki  ilçedeki önde gelen isimlerin yeni sezon için kulübe destek veremeyeceğini belirtmesi, kulüp yönetiminin ligden çekilme konusunu gündeme almasına neden oldu.