Gergin maç Lokomotifin

Tam sinir harbi halinde geçen karşılaşmayı Demirspor 2-1 kazanarak rövanşı vermedi.

Süper ligde haftanın maçları tüm hızıyla devam ediyor. Ballıkspor takımının dilekçe vererek İscehisarspor’a çıkmadığı süper ligde dört maç ile devam edildi. Gözler haftanın en kritik karşılaşması olan Demirspor ile Dinar Belediyespor karşılaşmasında oldu.Cumartesi günü Yeni şehir yan sahalarında oynanan karşılaşmada nefesler tutulurken, ilk maçta çıkan istenmeyen olaylar bu karşılaşma öncesi sporseverleri bir hayli meraklandırdı. Tam bir sinir harbi geçen karşılaşmada gerek maç içinde gerekse  maç sonunda yine istenmeyen olaylar oldu. Maça iyi başlayan Dinar temsilcisi 15. Dakikada Ceyhun ile öne geçmesine rağmen , 44. Dakikada Emre’nin ve 55. Dakikada Penaltıdan Sabri’nin golüne mani olmadı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Dört dörtlük maç

Süper ligde bir hayli rahat olan Tınaztepe Belediyespor ile ligde düşmesi kesinleşen Çobanlar Belediyespor karşılaşmasında sporseverler tam sekiz gol görürken, Çobanlar Belediyespor 3-0 yenik götürdüğü karşılaşmadan 4-4’lük skor ile ayrılmasını bildi. 

Süper ligde artık sona doğru gelinde. Düzağaçspor ile Çobanlar Belediyespor’un küme düştüğü ligde artık şampiyonun kim olacağı merak ile bekleniyor. Şampiyonluk için Salar Belediyespor ile Emirdağspor kıyasıysa bir yarış içinde olurken, 20. Haftanın maçları oynanan dört karşılaşma ile devam edildi. Ligde bir hayli rahat olan Tınaztepe Belediyespor ile ligde düşmesi kesinleşen Çobanlar Belediyespor karşılaşmasında sporseverler tam sekiz gol görürken, Çobanlar Belediyespor 3-0 yenik götürdüğü karşılaşmadan 4-4’lük skor ile ayrılmasını bildi. 15. Dakikada Kemal Temur’un nefis firikik golü ile 1-0 öen geçen Mavi lacivertli Tınaztepe Belediyespor, 25. Dakikada Hüseyin ile skorda bir anda 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarısının  bu skor ile bittiği karşılaşmada ikinci yarıda 60 dakikada Muhittin ile bir gol daha bulan Tınaztepe oyunda 3-0’lık bir üstünlüğü yakaladı. Bu skorun verdiği rahatlıkla oyun disiplininden kopan Tınaztepe 75. Dakikada Mehmet, 85 dakikada Fatih ve 88  dakikada Abdullah’ın attıkları gollere mani olamayınca skor bir anda 3-3 oldu. Maçın 90. Dakikasında Mehmet Çobanlar adına bir gol daha atınca skor bir anda 4-3 oldu. Karşılaşmanın 90+5 dakikasında Tınaztepe Belediyespor takımından Ahmet beraberlik golünü attı ve maç 4-4 sona erdi.