Karahisar Tv’de yayınlanan “Spora Bakış” programında bu hafta da tüm hızıyla devam etti. 

Hüdayi Acar’ın hazırlayıp ve sunduğu “Spora Bakış” programının konukları Kurtuluş Gazetesi spor muhabiri Sercan Sayın, Odak gazetesi muhabiri Ahmet Sarlık ve Anahaber spor muhabiri Alaattin Yeşilçay oldu. İki saat süren programda sırasıyla Afjet Afyonspor, Afyon Belediyespor basketbol, Afyon Belediye Yüntaşspor  Bölgesel ligde yer alan Hisarspor ve Sandıklıspor ve amatörler ele alınıldı.

Zor deplasmandan üç puan elde edildi

Karahisar Tv’de yayınlanan “Spora Bakış” programında bu hafta da ilk konu TFF 2.lig Kırmızı grupta yer alan Afjet Afyonspor oldu. Afjet Afyonspor’un ligde emin adımlarla ilerlediğin belirten konuklar mor beyazlı temsilcimizin Amed deplasmanından üç puan ile dönülmesinin büyük bir başarı olduğunu dile getirdiler. Anahaber spor muhabiri Alaattin Yeşilçay Amedspor takımının hafta içinde teknik direktör değiştirdiğini ve mor beyazlı takımdan  da İsmet’in cezalı Aykut Uğur’un ise sakat olduğunu belirterek”Zorlu Amed deplasmanından alınan bu üç puan Afyonspor için çok değerli. Amed hafta içinde teknik heyet değişikliğine giderek çok değerli teknik adam Ahmet Akcan’ı göreve getirdi. Bu maç öncesinde takımda önemli oyuncularımız kadroda yer almadı. Bu gidişat çok önemli ”dedi. Kurtuluş gazetesi spor muhabiri Sercan Sayın ise Amed maçında takımda eksikliklerin olduğunu ve zor bir deplasmandan üç puanın alınmasının büyük önem taşıdığını dile getirdi. Hüdayi Acar’ın hazırlayıp ve sunduğu “Spora Bakış” programında geçtiğimiz Cuma günü Kulüp Başkanı Ali Rıza Gürakar’ın açıklamaları da ele alındı. Acar, Kulüp başkanın açıklamaları hakkında konuklarına soru yöneltti. Sarlık konu ile görüşlerini açıklayarak” Burada benim tek göze aldığım açıklama kadroyu muhafaza edeceğiz kelimesi. Bu demek ki sporcularımıza ilerde başka takımlardan teklif gelebileceğini başkan burada belirtiyor. Birde şampiyonlukta gözümüz yok ayağımızı sağlam basmak istiyoruz. Burada çok ince mesaj var. Son dört yılda alınan başarılar hiç göze ardı edilmesin. Şimdi bütün takımların gözü üstünde. Ligde fikstür çekildiğinde Afjet Afyonspor için yeni basit takım diyenler şimdi alınan sonuçlar sonunda kararlarını değiştirdi ve bize karşı çok dikkatli ve hırslı oynamaya başladı. Bu yüzden başkan çok iyi bir açıklama yapmış diyorum” dedi.      

“Baskette rahat bir maç seyredemiyoruz”

Hüdayi Acar’ın hazırlayıp ve sunduğu “Spora Bakış” programının ikinci bölümünde Basketbol ve Voleybol takımlarımızın son durumu hakkında bilgiler paylaşıldı. TBL’de yer alan Afyon belediyespor basket takımının şimdiye kadar oynadıkları maçların hep sıkıntılı geçtiğini kaydeden konuklar, bu sezon mutlaka bir üst lige çıkılması gerektiğini görüşünde birleştiler. Hüdayi Acar’ın hazırlayıp ve sunduğu “Spora Bakış” programının konuğu olan Sercan Sayın basket takımını yakından takip ettiği için bu konuyu ele aldı. Sercan Sayın” Her maçta gerçekten sıkıntılı galibiyetler alıyoruz. Sezon başında başantrenörümüz Can Sevim savunmada iyi olacağız sözü şimdiye kadar oynadığımız maçlarda gerçekleşmedi ve savunmadaki sorunlarımız devam ediyor. Bu konuya acil çözümler bulunması gerekli. Kadro bakımından liglerde çok iyiyiz. Ben inanıyorum ki biz bu sene bir üst lige çıkarız bu sezon çıkamazsak gerçekten çok kötü olur. “ dedi. 

BAL’da değişen yok

Hüdayi Acar’ın hazırlayıp ve sunduğu “Spora Bakış” programının son bölümünde ise Bölgesel Liglerde yer alan Sandıklıspor ve Hisarspor’un konumları konuşuldu. Her sezonda Sandıklıspor’un müthiş paralar harcadığını belirten konuklar ancak ilk on hafta sonunda Sandıklıspor’un hedefinden uzaklaştığını dile getirdiler. Hisarspor’un ise ligde hiçbir varlık göstermediğini belirten konuklar, bu iki ilçe takımının Bölgesel ligi kaldıramadığını en kısa sürede Afjet Afyonspor’un yükünü kaldırmak için 3.ligde bir takımın olması gerektiğini görüşünde birleştiler. Konuklar”Bölgesel ligde olan takımlarımızın hedefi mutlaka 3.lig olmalıdır.” Dediler.